Philipp Plein: Καρέ καρέ η άφιξη του διάσημου σχεδιαστή στην Αθήνα (exclusive video+photos)
Designers

Philipp Plein: Καρέ καρέ η άφιξη του διάσημου σχεδιαστή στην Αθήνα (exclusive video+photos)

Επί ελληνικού εδάφους βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες ο διάσημος σχεδιαστής μόδας Philipp Plein με αφορμή το opening της νέας μπουτίκ του στην οδό Σταδίου στο City Link. 

Ο Γερμανός μόδιστρος ο οποίος θεωρείται ένας από τους πιο ταλαντούχους δημιουργούς της γενιάς του έφτασε νωρίς το απόγευμα στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος όπου τον υποδέχτηκαν ο επιχειρηματίας Σάμι Φάις, ο επίσης επιχειρηματίας Κωνσταντίνος Λεμονής, ο Executive Sports Marketing Manager του ομίλου Φάις και γνωστό μοντέλο Γιώργος Καβακάκης, η Σταρ Ελλάς Ιωάννα Μπέλλα και ο γνωστός pr manager Χάρης Σιανίδης. Μάλιστα, η εταιρία δημοσίων σχέσεων του τελευταίου Beautiful People PR σε συνεργασία με την εταιρία Dialogue Pr έχουν αναλάβει τη διοργάνωση του opening αλλά και του after opening party που θα γίνει στο Island.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τη στιγμή της άφιξης του διάσημου σχεδιαστή.

Ο Philipp Plein είναι γερμανικής καταγωγής και ενώ σπούδαζε στη νομική, άρχισε να δημιουργεί πολυτελή κρεβάτια για κατοικίδια. Σύντομα άρχισε να προσελκύει το ενδιαφέρον σημαντικών ανθρώπων του εσωτερικού design μέχρι που ο ίδιος άρχισε να ασχολείται με τον σχεδιασμό τσαντών και αξεσουάρ, πάντα από δέρμα. Από εκεί και μετά ξεκίνησε μία απίστευτη πορεία προς την κορυφή και την επιτυχία. Γι' αυτό και σήμερα θεωρείται ένας από τους κορυφαίους δημιουργούς της γενιάς του στον χώρο της μόδας.

Δείτε στην παρακάτω gallery φωτογραφίες από την άφιξη του διάσημου σχεδιαστή!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved