Και όμως! Αυτό το κορμί ανήκει σε 51χρονη καλλονή και μητέρα! (photos)
Models

Και όμως! Αυτό το κορμί ανήκει σε 51χρονη καλλονή και μητέρα! (photos)

Υπήρξε μία από τις ωραιότερες γυναίκες παγκοσμίως και για πολλά χρόνια, πάνω από μία δεκαετία, μεσουράνησε στις πασαρέλες διεθνώς. 

Όταν έσβησαν τα φώτα και η ίδια αναγκαστικά αποσύρθηκε από την ενεργό δράση λόγω ηλικίας και επειδή άλλα διάσημα μοντέλα διψούσαν να πάρουν τη θέση της στον κόσμο της μόδας, έκανε αυτό που σπάνια καταφέρνει μία γυναίκα.

Να παραμείνει πανέμορφη και σε φόρμα χωρίς να πάρει ούτε ένα κιλό. Σήμερα ο γιος της είναι 16 ετών, αλλά ακόμα και την εποχή της εγκυμοσύνης της ή της ανατροφής του, η καλλονή δεν αφέθηκε αλλά φρόντισε να διατηρήσει τη σιλουέτα της όπως παλιά.

Σήμερα, στα 51 του χρόνια, το διάσημο πρώην μοντέλο συνεχίζει να είναι μία πολύ όμορφη γυναίκα που τις αναλογίες της θα ζήλευαν ακόμα και εικοσάχρονες.

Ακόμα και με ελάχιστο μακιγιάζ ή ένα απλό τζιν, η καλλονή ποζάρει και σαγηνεύει όπως παλιά. Τότε που μαζί με άλλα διάσημα μοντέλα πρώτης γραμμής κατακτούσαν τον κόσμο της μόδας και γίνονταν πρότυπα για εκατομμύρια νέες κοπέλες που ήθελαν να αποκτήσουν μία καριέρα σαν και αυτές.

Δείτε για ποια πρόκειται στην gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved