Apollonia Bee: Η μούσα του Τιερί Μιγκλέρ
G-Fashion

Apollonia Bee: Η μούσα του Τιερί Μιγκλέρ

Επιμελήθηκε το make up της Πάμελα Άντερσον στην πρόσφατη επίσκεψη της στην Αθήνα, ενώ στα μαγικά της χέρια έχουν αφεθεί διασημότητες όπως η Ναόμι Κάμπελ και η Λίντα Εβαντζελίστα.

Η Apollonia Bee δεν είναι μία ακόμη make up artist. Είναι η αγαπημένη των σταρ και ενός από τους μεγαλύτερους μετρ της μόδας.
Η πρώτη φορά που γνώρισε την Πάμελα Αντερσον ήταν το 2017, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με τη Βίβιεν Γουέστγουντ για την παγκόσμια καμπάνια της, όπου πρωταγωνιστούσε η σέξι ηθοποιός. Η παραγωγή είχε γίνει στην Ύδρα. «Φωτογράφο είχαμε τον Γερμανό Γιούνκερ Τέλερ. Ήταν μια όμορφη συνεργασία που θα μου μείνει αξέχαστη. Ως άνθρωπος που έχω ζήσει χρόνια στην Αμερική γνωρίζουμε πολύ καλά τη νοοτροπία μιας τέτοιας γυναίκας που είναι... la la land bimbo. Είναι πολύ αγαπησιάρα, χίπισσα και ελεύθερη. Είχε γυρίσει όλη την Ύδρα ξυπόλυτη πίνοντας μπίρες», αναφέρει η make up artist που ξανασυναντήθηκε με τη Σι-Τζέι του θρυλικού «Βaywatch» φέτος, με αφορμή το σόου του Νίκου Κοκλώνη «It’s show time». Η Πάμελα, φυσικά, θυμόταν την Απολλώνια, η οποία ήταν και από τα ελάχιστα άτομα που δέχτηκε στο καμαρίνι της, όπου παρέμειναν επί ώρα κουβεντιάζοντας. «Ηταν γλυκιά και συνεργάσιμη όπως και τότε. Είχαμε να θυμηθούμε πολλά πράγματα αφού κοινό μας σημείο, εκτός των άλλων, είναι ο ακτιβισμός», αποκαλύπτει η Αpollonia Bee.

Με τον Τιερί Μιγκλέρ δεν είναι απλώς φίλοι, είναι τόσο δεμένοι που κύκλοι της μόδας κάνουν λόγο για πλατωνικό έρωτα... Τη φιλοξενεί συχνά στα σπίτια του σε Παρίσι και Νέα Υόρκη, περνούν τις διακοπές στη Μύκονο μαζί και φορά τουαλέτες και ρούχα υψηλής ραπτικής του οίκου του, πριν καν αυτά παρουσιαστούν στα σόου. Για εκείνη είναι ο καρμικός της φίλος. Για εκείνον, η μούσα του, δίπλα του πάντα και παντού. Την εποχή της μιντιακής παντοδυναμίας του ο Πέτρος Κωστόπουλος, εκδότης τότε, είχε διοργανώσει ένα πολυδιαφημισμένο πάρτι σε γνωστό στέκι της Αθήνας. Όλοι περίμεναν ότι θα επικρατούσε το αδιαχώρητο από τους σταρ και τους celebrities που θα κατέφταναν, αλλά δεν είχαν υπολογίσει κάτι: το ίδιο βράδυ η Αpollon Βee ήταν οικοδέσποινα στο πάρτι προς τιμήν του Τιερί Μιγκλέρ με καλεσμένους όλους τους φίλους του: Djs, go-go boys, χορευτές, celebrities, ήταν όλοι εκεί.
Φωτογράφοι και εγχώριες διασημότητες έδωσαν μάχη για να τους επιτραπεί η είσοδος. Φτερά, φαντασία και περίσσια τρέλα συνέθεταν το σκηνικό του πάρτι που χαρακτηρίστηκε «το πάρτι της σεζόν».
Για περίπου οκτώ χρόνια ο Τιερί Μιγκλέρ επέλεγε την Ελληνίδα φίλη του για το make up των μοντέλων του σε όλες τις επιδείξεις του, haute couture και pret a porter, ενώ αυτή ήταν και ο πρώτος άνθρωπος στον οποίο έδειχνε τις κολεξιόν κάθε σεζόν. «Έλεγε ότι διαθέτω δυνατή... μύτη, γι' αυτό και με έβαζε να δοκιμάζω τα αρώματα του που σημείωναν τρελή επιτυχία. Το ιδιαίτερο και ραφινάτο Womanity και το Αura που σε ταξιδεύει σε εξωτικά μέρη συγκαταλέγονται ακόμη στα αγαπημένα μου. Του Μιγκλέρ του άρεσαν οι μυρωδιές της ελληνικής φύσης, τα βότανα, τα αγριολούλουδα, τα σύκα», αποκαλύπτει η Απολλώνια στο Gala.
Ρωτήθηκε τι θυμάται από την παρέα τους και αναφέρει: «Μαυρισμένοι και με το αλάτι της θάλασσας ακόμη πάνω μας, κάτσαμε σε μια ψαροταβέρνα στη Μύκονο. Μόλις μας έφεραν το ψάρι και άρχισα να τρώω το κεφάλι, εκείνος έμπηξε τις φωνές. Έφυγε γελώντας από το τραπέζι και έχοντας πάθει σοκ. Το όλο σκηνικό με έκανε να ξεσπάσω και εγώ σε γέλια. Σιγά μη σταματούσα, όμως, ήθελα να τον πειράξω, γι' αυτό και συνέχισα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved