Δάφνη Τρύφωνος: Πού βρίσκεται σήμερα και τι κάνει;
Back To the Future

Δάφνη Τρύφωνος: Πού βρίσκεται σήμερα και τι κάνει;

Η Δάφνη υπήρξε μία από τις φίρμες της δεκαετίας του ’90 και κυριάρχησε στις αθηναϊκές πίστες. Τα σουξέ της, πολλά! Για μια ολόκληρη δεκαετία ήταν περιζήτητη. Ώσπου η... εξαφάνισή της από κάθε είδους δημοσιότητα, εδώ και πολλά χρόνια, έκανε συναδέλφους και θαυμαστές να ανησυχήσουν.

Κανείς δεν έμαθε νέα της και κανείς δεν την έχει δει τα τελευταία 17 χρόνια, αφού από το 2000 ζει στην Αμερική, όπου στην περιοχή της Αστόρια διατηρεί το δικό της νυχτερινό κέντρο με την επωνυμία «Τα φιλαράκια», στο οποίο τραγουδά.

Πολύ όμορφη παρουσία, καλλίγραμμη, η Δάφνη Τρύφωνος έκανε καριέρα κυρίως στο ελαφρολαϊκό και το ποπ τραγούδι. Πολύ χαμηλών τόνων, σπανίως έδινε συνεντεύξεις και σπανίως έκανε δημόσιες εμφανίσεις εκτός πίστας.

Γι’ αυτό, άλλωστε, και τα στοιχεία για τη ζωή της που γνωρίζει ο κόσμος είναι ελάχιστα. Γεννήθηκε στην Αθήνα και τελείωσε το 1ο Γυμνάσιο Γλυφάδας, εκεί άλλωστε όπου έμενε και σχεδόν όλα τα χρόνια της ζωής της, μέχρι που αποφάσισε να... εξαφανιστεί. Από την πρώτη στιγμή που μπήκε στον καλλιτεχνικό χώρο αποφάσισε να μη χρησιμοποιήσει το επώνυμό της και να κάνει καριέρα μόνο με το μικρό της όνομα.

Ήταν στα μέσα του 2001 όταν η Δάφνη εξαφανίστηκε από όλους και όλα. Κανείς για πολλά χρόνια δεν έμαθε το παραμικρό για το γλυκό κορίτσι του ελληνικού τραγουδιού, που πολλοί νέοι της δεκαετίας του ’90 αγάπησαν μέσα από τα τραγούδια του.

Μόνο μια είδηση, το 2007, είδε το φως της δημοσιότητας και μιλούσε για μια προσφορά της σε μοναστήρι της Λέρου, στο οποίο έχτισε με χρήματά της δύο κελιά. Και μετά ξανά σιωπή... Ώσπου η Δάφνη επανεμφανίστηκε το καλοκαίρι του 2015 σε κάποια στέκια στο Γκάζι. Όσοι την είδαν την αναγνώρισαν από τα υπέροχα μεγάλα μαύρα μάτια της, καθώς τα μαλλιά της είναι πλέον μαύρα!

Έναν χρόνο νωρίτερα, το 2014, η γλυκιά τραγουδίστρια άνοιξε λογαριασμό στο facebook με το όνομα «Δάφνη Τρύφωνος», όπου ανεβάζει πληροφορίες και φωτογραφίες από τη ζωή της στην Αστόρια, όπου διαμένει μόνιμα τα τελευταία 17 χρόνια. «Περιμένω κάθε καλοκαίρι να βρεθώ στην αγαπημένη μου Ελλάδα» γράφει στα μηνύματά της.

Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved