Σάσα Μανέττα: «Κινδύνεψε η ζωή μου από ένα σκυλόψαρο»
Back To the Future

Σάσα Μανέττα: «Κινδύνεψε η ζωή μου από ένα σκυλόψαρο»

Η Σάσα Μαννέτα υπήρξε για πολλά χρόνια η πρώτη κυρία της ΥΕΝΕΔ.

Στιχουργός, συγγραφέας και ζωγράφος, η Σάσα Μαννέτα αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής της, αλλά και το πως παραλίγο να την φάει ένα σκυλόψαρο όταν ήταν 15 χρονών.

Πώς δεν ακολουθήσατε τα βήματα του διάσημου πατέρα σας (σ.σ.: Τάκης Μανέττας) στη δημοσιογραφία;

«Είχα άλλες βλέψεις. Μη με ρωτήσεις τι και πώς, γιατί δεν θυμάμαι! Πάντως πέρασα ωραία παιδικά χρόνια, φοίτησα σε ιδιωτικό σχολείο, ήμουν τεμπέλα και, όταν μεγάλωσα, το πρώτο δώρο των γονιών μου ήταν ένα αυτοκίνητο»

Πρέπει να ήσασταν η μοναδική νεαρή σοφερίνα στη Νίκαια!

«Θυμάμαι, όταν ρωτούσαν τον πατέρα μου πώς τα πάω με το βολάν, εκείνος σχολίαζε: «Η Σάσα ξεκινάει με σπρώξιμο και σταματάει με τρακάρισμα!»

Το έλεγε χαριτολογώντας;

«Ε, ναι! Πραγματικά κινδύνεψα σε ηλικία 15 χρονών στη θάλασσα, στο Δερβένι Κορινθίας, τόπο καταγωγής του πατέρα μου, όταν ένα σκυλόψαρο με κυνήγησε μέχρι την ακτή για να με φάει»

Πώς γλιτώσατε από τα... σαγόνια του καρχαρία;

«Μου φώναξε ένας ψαράς από κοντινό καΐκι πως δήθεν με φώναζε η μαμά μου. Κολύμπησα προς την ακτή γρήγορα και με θυμό. Μόλις βγήκα στην παραλία, άκουσα ένα μουγκρητό και τότε το είδα. Ήταν τόσο πεινασμένο που βγήκε μέχρι έξω στα χαλίκια. Το σκότωσε ο ψαράς με καμάκι κι ύστερα το μαχαίρωσε. Όταν το ανέβασε στο καΐκι, το θηρίο δεν είχε πεθάνει. Γύρισε το κεφάλι και του δάγκωσε το παπούτσι. Να, ένα κομμάτι τού έκοψε!» αποκάλυψε στην espresso η Σάσα Μανέττα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved