Παιδιά καλλιτεχνών σε παιδική ηλικία που ακολούθησαν την καριέρα των γονιών τους! (photos)
Back To the Future

Παιδιά καλλιτεχνών σε παιδική ηλικία που ακολούθησαν την καριέρα των γονιών τους! (photos)

Το μήλο, λένε, κάτω από τη μηλιά θα πέσει και στην περίπτωση των πρωταγωνιστών της «ιστορίας» μας ισχύει στο 100% αφού όλοι τους ακολούθησαν τα χνάρια των διάσημων γονιών τους.

Άλλοι με μεγαλύτερη επιτυχία και άλλοι με λιγότερη, όλοι τους όμως με μεγάλη αγάπη για το αντικείμενό τους καθώς οι περισσότεροι μεγάλωσαν είτε στην κουΐντα κάποιου θεάτρου είτε στα καμαρίνια κάποιου νυχτερινού κέντρου ή μουσικής σκηνής.

Ξεπέρασαν ή όχι τους γονείς τους; Δύσκολο, θα σκεφτεί κανείς αφού πάντα οι επιτυχημένοι καλλιτέχνες, δύσκολα αφήνουν χώρο για τα παιδιά τους. Το καλλιτεχνικό τους «εκτόπισμα» είναι συνήθως πολύ δυνατό για να καταφέρουν οι διάδοχοί τους να το ξεπεράσουν και να γίνουν το ίδιο διάσημοι και επιτυχημένοι με τους γονείς τους. Πάντα, βέβαια, στον κανόνα υπάρχει και η εξαίρεση και εννοείται πως υπάρχουν και εκείνοι που κατάφεραν να διαγράψουν μία πολύ επιτυχημένη καριέρα στον χώρο της μουσικής ή της υποκριτικής.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Σμαράγδα Καρύδη η οποία έχει ανεβάσει και στον δικό της λογαριασμό φωτογραφίες με τους γονείς της σε παιδική ηλικία. Όταν ακόμα δεν γνώριζε ότι θα γίνει μία από τις πιο επιτυχημένες και ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της. Όσο για τους γονείς της Ντίνο Καρύδη και η Τζούλια Αργυροπούλου.

Ο Ορφέας Αυγουστίδης επίσης είναι ένας ηθοποιός που κατάφερε να κάνει ισάξια καριέρα με τους γονείς του Ντίνο Αυγουστίδη και Μαρία Τζομπανάκη. Τα περισσότερα "κλικ" του φωτογράφου πάντως, τα έκανε με τη μητέρα του η οποία πλέον ζει μόνιμα στις Ηνωμένες Πολιτείες με τον νέο της σύζυγο.

Πρότυπα

Για τον Κωνσταντίνο Καζάκο, οι γονείς του Τζένη Καρέζη και Κώστας Καζάκος υπήρξαν τα απόλυτα πρότυπα και ήταν σχεδόν αδύνατον ο πιτσιρικάς γιος τους να σκεφτεί πως θα ασχολιόταν με κάτι άλλο εκτός από την υποκριτική.

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος είναι μία ιδιαίτερα υπολογίσιμη μονάδα στο θέατρο και την τηλεόραση του σήμερα και φυσικά έχει να θυμάται πολλά από την παιδική του ηλικία κατά την οποία γνώρισε τα μεγαλυτερα ονόματα ηθοποιών της χώρας μας.

Με τις ευλογίες των γονιών τους

Η Θεοδώρα Βουτσά είχε από μικρό παιδί ως πρότυπο τον πατέρα της Κώστα Βουτσά και ήξερε από νωρίς ποιον δρόμο θα ακολουθήσει επαγγελματικά. Ο μεγάλος μας κωμικός, φυσικά και καμάρωνε την κόρη του -τη μοναδική από τις τρεις κόρες του ηθοποιού που ακολούθησε τα καλλιτεχνικά του χνάρια- στα πρώτα της βήματα αλλά και αργότερα όταν εκείνη άρχισε να αναλαμβάνει πιο απαιτικούς ρόλους.

Ένα άλλο κοριτσάκι που μεγάλωνε ανάμεσα σε καμαρίνια και την κουίντα ενός θεάτρου ή κάποιας μουσικής σκηνής, ήταν η Ελεονώρα Ζουγανέλη η οποία επίσης από πολύ νεαρή ηλικία ήξερε πως όταν μεγαλώσει θα πάρει το μικρόφωνο και θα τραγουδάει. Και έτσι και έγινε. Και η Ελεονώρα κατάφερε να δημιουργήσει το δικό της "κύμα" στην ελληνική μουσική σκηνή αλλά και φανατικούς θαυμαστές που την ακολουθούν σε κάθε καλλιτεχνική της κίνηση.

Καλλιτεχνική οικογένεια
Η Ελεονώρα μεγάλωσε από δύο υπερταλαντούχους ανθρώπους και ήταν δεδομένο από νωρίς πως και εκείνη θα ασχολιόταν με τον καλλιτεχνικό χώρο. Έχοντας πάντα ως στήριγμά της τον πατέρα της Γιάννη Ζουγανέλη και τη μητέρα της Ισιδώρα Σιδέρη, η τραγουδίστρια κατάφερε να κάνει πραγματικότητα τα όνειρά της.

Last but not least ο Χάρης Βαρθακούρης, γιος του Γιάννη Πάριου, ο οποίος όπως έχει παραδεχτεί και ο τραγουδιστής του έρωτα, έχει περισσότερες γνώσεις και ταλέντο από εκείνον. Από πολύ μικρή ηλικία είχε αποδείξει το ταλέντο του, κάνοντας επιτυχία ακόμα και όταν ήταν παιδί, τραγουδώντας υπέροχα ντουέτα με τον πατέρα του.

Γιάννης Πάριος και Χάρης Βαρθακούρης
Ο Χάρης είναι ο μόνος από τους τέσσερις γιους του τραγουδιστή που πήρε τον δρόμο του πατέρα του επαγγελματικά και θεωρείται ένας από τους καλύτερους μουσικοσυνθέτες της γενιάς του.

Πηγή φωτό: Vintage Greece

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved