Flashback: Όταν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στεφόταν βασίλισσα της ομορφιάς! Είναι αγνώριστη! (photos)
Back To the Future

Flashback: Όταν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στεφόταν βασίλισσα της ομορφιάς! Είναι αγνώριστη! (photos)

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει στεφθεί η ωραιότερη Ελληνίδα για το 2011. Τη θυμάστε; 

Η κριτής του GNTM η οποία πλέον είναι 31 ετών και απολαμβάνει την ευτυχία στο πλευρό του γνωστού ράπερ, Snik, κατά κόσμον Δημήτρη Γιαννούλη, πριν από περίπου οκτώ χρόνια είχε κατακτήσει τον τίτλο της ομορφότερης Ελληνίδας στα Εθνικά καλλιστεία ομορφιάς Σταρ Ελλάς-Μις Ελλάς.

Η μελαχρινή καλλονή που έχει δει από πέρυσι τις μετοχές της στο χρηματιστήριο της μόδας και της τηλεόρασης να χτυπούν κόκκινο, τότε ήταν ένα άβγαλτο αλλά και πανέμορφο κοριτσάκι που είχε όνειρα να κάνει μία σπουδαία καριέρα στο μόντελινγκ και τα κατάφερε. Με σύμμαχό της την ομορφιά της αλλά και την εφράδια λόγου της όπως βέβαια και τις σωστές επαγγελματικές επιλογές της, η Ηλιάνα κατάφερε αυτό που σπάνια καταφέρνουν άλλες όμορφες κοπέλες της χώρας μας.

Για εκείνους που τη ζούσαν στα πρώτα της βήματα, ήταν μαθηματικά αποδεδειγμένο πως θα γίνει τοπ μόντελ γιατί ακόμα και στα καλλιστεία του 2011 είχε καταφέρει να ξεχωρίσει από τις υπόλοιπες καλλονές. Μάλιστα, ο τίτλος της Σταρ Ελλάς που κατέκτησε της έδωσε και το εισιτήριο για διεθνή καλλιστεία Μις Υφήλιος στα οποία όμως δεν κατάφερε να κατακτήσει κάποιον τίτλο.

Δείτε φωτογραφίες της από τότε που πόζαρε με μαγιό και ύστερα με την κορδέλα και το στέμμα της ωραιότερης γυναίκας της Ελλάδας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved