Δανάη Μιχαλάκη- Γιώργος Παπαγεωργίου: Καυτά φιλιά στην μέση του δρόμου (photos)
Gossip Cam

Δανάη Μιχαλάκη- Γιώργος Παπαγεωργίου: Καυτά φιλιά στην μέση του δρόμου (photos)

Η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου είναι τρελά ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν. Η τηλεοπτική Δρόσω από τις «Άγριες μέλισσες» και ο Ανέστης από το «Σπίτι είναι», την κωμική σειρά του Alpha, είναι ζευγάρι εδώ και μερικούς μήνες.

Η είδηση της σχέσης τους έγινε γνωστή όταν η Δανάη Μιχαλάκη τάγκαρε σε μια φωτογραφία της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τον αγαπημένο της, Γιώργο Παπαγεωργίου.

Οι πρώτες φήμες για τη σχέση τους κυκλοφόρησαν πριν λίγο καιρό με αφορμή ένα σχόλιο της Δανάης Μιχαλάκη σε φωτογραφία που της είχε «τραβήξει» ο καλός της και ο έρωτάς τους δεν άργησε να δει τα φώτα της δημοσιότητας.

Λίγο διάστημα μετά την δημοσιοποίηση της σχέσης τους το ζευγάρι έκανε και την πρώτη κοινή δημόσια εμφάνισή του. Η Δανάη Μιχαλάκη και ο γιος της Φιλαρέτης Κομνηνού βρέθηκαν στο live της Παυλίνας Βουλγαράκη και διασκέδασαν με τους φίλους τους.

Νέοι, ταλαντούχοι και φιλόδοξοι απολαμβάνουν κάθε στιγμή της κοινής ζωής τους.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv τους «έπιασε» στο κέντρο της Αθήνας να απολαμβάνουν την βόλτα τους και να ανταλλάσσουν καυτά φιλιά στην μέση του δρόμου, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Δείτε τις φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved