Το όνειρο έγινε πραγματικότητα! Οι νέες βίλες-παλάτια Μενεγάκη-Παντζόπουλου στα Άχλα! (photos)
G-Business

Το όνειρο έγινε πραγματικότητα! Οι νέες βίλες-παλάτια Μενεγάκη-Παντζόπουλου στα Άχλα! (photos)

Εδώ και αρκετό καιρό η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος είχαν ως όνειρο ζωής την επέκταση της ξενοδοχειακής μονάδας που είχε ξεκινήσει εκείνος στα Άχλα της Άνδρου και το φετινό καλοκαίρι είναι το πρώτο που εγκανιάζουν τις ολοκαίνουργιες βίλες τους.

Οι βίλες, πέντε στον αριθμό, διαθέτουν όλες τις ανέσεις, ακόμα και των πιο απαιτητικών ενοίκων τους και βρίσκονται χτισμένες -όλες από πέτρα- σε μία καταπληκτική τοποθεσία στα Άχλα της Άνδρου, με θέα -βέβαια- το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας.

Όλο το προηγούμενο διάστημα, βρίσκονταν υπό κατασκευή την οποία είχε αναλάβει το κορυφαίο αρχιτεκτονικό γραφείο του Τάσου Ζέππου Zege architects.

Διαθέτουν υπερσύγχρονο εξοπλισμό και μοναδική διακόσμηση με πανάκριβα έπιπλα που όμως ακολουθούν την αιγαιοπελαγήτικη αισθητική.

Τόσο η Ελένη Μενεγάκη όσο και ο Μάκης Παντζόπουλος ήθελαν να κάνουν αυτές τις πέντε βίλες ξεχωριστές, ακόμα και στην παραμικρή τους λεπτομέρεια, φροντίζοντας όμως να ταιριάζουν τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά με τις υπόλοπες βίλες και σουίτες της πολυτελούς ξενοδοχειακής τους μονάδας.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες τόσο από το εσωτερικό όσο και από τον περιβάλλοντα χώρο των νέων πολυτελών κατοικιών του ζευγαριού που σύντομα θα ξεκινήσει και επίσημα τις καλοκαιρινές διακοπές του εκεί, όπως κάθε χρόνο...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved