Οι 10+1 πιο ακριβές γάτες σε όλο τον πλανήτη
Inside Stories

Οι 10+1 πιο ακριβές γάτες σε όλο τον πλανήτη

Ανάμεσα στις δεκάδες ράτσες γάτας σε όλο τον κόσμο, υπάρχουν μερικές που ξεχωρίζουν με τη σπανιότητά τους, τα χαρακτηριστικά τους ή την ομορφιά τους, εκτοξεύοντας το ποσό που θα πρέπει να καταβάλει κάποιος για να τις έχει στο σαλόνι του. Άλλες πάλι έχουν μικρό κόστος, αλλά «χρυσές» προοπτικές…

Γάτα Νορβηγικού Δάσους

Nορβηγικου Δασους

Αποτέλεσε τη γάτα των Βίκινγκς και, όπως επιβάλλει η καταγωγή της (Βόρεια Ευρώπη), έχει μεγάλη ανθεκτικότητα σε χαμηλές θερμοκρασίες. Η τιμή της κυμαίνεται από 550 έως 800 δολάρια.

Αμερικανική γάτα Κερλ

Αμερικάνικη Κερλ

Φημίζεται για το ιδιαίτερο σχήμα τον αυτιών της και την ικανότητά της να ανοίγει πόρτες! Η τιμή της κυμαίνεται από 1.000 έως 3.000 δολάρια.

Γάτα Ιμαλαΐων

Ιμαλαιων

Φημίζεται για την «κακία» στο βλέμμα της, αν και σε γενικές γραμμές είναι ένας ήρεμος σύντροφος. Προέκυψε από διασταύρωση της γάτας Περσίας με τη σιαμέζικη γάτα. Η τιμή της μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 1.300 δολάρια.

Σκωτσέζικη Φολντ

Σκωτσέζικη Φολντ

Kύριο χαρακτηριστικό της είναι τα διπλωμένα αυτιά. Παρά τη σκωτσέζικη προέλευσή της για να την αποκτήσει κάποιος θα χρειαστεί να πληρώσει από 800 έως 1.500 δολάρια.

Βρετανική Κοντότριχη

Βρετανική Κοντότριχη

Πιο διάσημη στο γκριζο-μπλε της χρώμα είναι μία από τις αρχαιότερες γάτες του πλανήτη. Το κόστος της κυμαίνεται από 800 έως 1.700 δολάρια.

Γάτα Βεγγάλης

Βεγγάλης

Η μικρή αυτή «λεοπάρδαλη» είναι έξυπνη, δραστήρια και παιχνιδιάρα, ενώ το κόστος για να την αποκτήσει κανείς μπορεί να φτάσει τα 4.000 δολάρια.

Γάτα Σαφάρι

Σαφάρι

Μία από τις πιο σπάνιες ράτσες στον κόσμο, με μόλις 70 καταγεγραμμένους εκπροσώπους της σε όλο τον κόσμο. Η σπανιότητά της μπορεί να εκτοξεύσει την τιμή της μέχρι και το ποσό των 8.000 ευρώ.

Γάτα «Λευκό Κόσμημα»

Λευκο Κόσμημα

Mε βασιλικές ρίζες από την Ταϊλάνδη ξεχωρίζει για τη διχρωμία στα μάτια της. Η τιμής ανέρχεται μέχρι και το ποσό των 11.000 δολαρίων.

Γάτα Σαβάνας

Σαβάνας

Προέκυψε από τη διασταύρωση άγριας αφρικανικής γάτας με κατοικίδιες γάτες, όπως μαρτυρά και το όνομά της. Το κόστος της μπορεί να φτάσει ακόμη και τα 22.000 δολάρια.

Ashera

Αshera

Πρόκειται για την πιο σπάνια ράτσα στον πλανήτη, καθώς αναπαράγεται από μια εταιρεία στο Λος Άντζελες σε πέντε γάτες μόλις το χρόνο. Όπως είναι λογικό, το κόστος της είναι υπέρογκο και μπορεί να ξεπεράσει και τις 100.000 δολάρια.

Εφτάτυχη Γάτα με Ουρά

Εφτάτυχη Γάτα ΣΚΡΑΤΣ

Η πιο παιχνιδιάρα γάτα της λίστας κυκλοφορεί εδώ και λίγες εβδομάδες μόνο στην Ελλάδα και ξεχωρίζει για το γκρίζο της χρώμα και το… χρυσό «επτάρι» στο λαιμό. Κοστίζει μόλις 5 ευρώ, αλλά μπορεί να προσφέρει κέρδη μέχρι και 500.000 ευρώ σε τυχερούς ιδιοκτήτες της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved