Το απόλυτο fashion icon! Μαθήματα στυλ από την Άννα Βίσση! (photos)
Exodos

Το απόλυτο fashion icon! Μαθήματα στυλ από την Άννα Βίσση! (photos)

Την πρώτη της συναυλία στο πλαίσιο της καλοκαιρινής της περιοδείας στην Ελλάδα έκανε στο Κηποθέατρο Παπάγου η αγαπημένη Άννα Βίσση

Η Ελληνίδα σταρ ενώθηκε ξανά με τη «χρυσή» 13μελή μπάντα της και παρουσίασε τραγούδια τεσσάρων και... δεκαετιών που όλους όσους την αγαπούν και παρακολουθούν την διαδρομή της, τους έχουν συντροφεύσει σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής τους.

Επιτυχίες ατελείωτες, σχεδόν σε δεκάδες είδη και στυλ μουσικής, με ανανεωμένη ματιά και φρέσκιες ενορχηστρώσεις.

Τραγούδια του Νίκου Καρβέλα γραμμένα για την Άννα και παιγμένα από μία μπάντα που εδώ και πέντε χρόνια γράφουν ιστορία στο χώρο του θεάματος σ’ ένα καλλιτεχνικό στέκι, το «Hotel Eρμού» στο Γκάζι, που στήθηκε και έγινε αμέσως «must» και αξιοζήλευτο απ’ όλους.

Η Άννα μετά από αρκετό καιρό απουσίας από το κοινό της, εμφανίστηκε στη σκηνή και αποθεώθηκε από τους θαυμαστές της που είχαν σπεύσει να τη δουν.

Από κάτω ήταν και η κόρη της Σοφία Καρβέλα που ήρθε προ ημερών στην Ελλάδα με την οικογένειά της για διακοπές.

Φυσικά για όση ώρα κράτησε η συναυλία, κανένας δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από πάνω της, με την Άννα Βίσση για ακόμα μία φορά να χαρίζει μοναδικές ερμηνείες. Όμως, συγχρόνως, έδωσε και... μαθήματα στυλ καθώς οι ενδυματολογικές της επιλογές ήταν σούπερ.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την υπέροχη βραδιά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved