Βασιλικός γάμος τον Μάιο στις Σπέτσες – Οι ετοιμασίες κι η πρόβα νυφικού (photos)
VIP Life

Βασιλικός γάμος τον Μάιο στις Σπέτσες – Οι ετοιμασίες κι η πρόβα νυφικού (photos)

To νησί των Σπετσών πρόκειται να έχει την τιμητική του, καθώς ένα ζευγάρι θα δεθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου εκεί.

«Οι λέξεις δεν μπο­ρούν να εκφρά­σουν την ευτυχία και τον ενθουσι­ασμό μου. Ανυπομονω να παντρευτώ αυτόν τον υπέ­ροχο άντρα. Σ' αγαπώ».

Με αυτά τα λόγια, η μέλλουσα νύφη πριν από λίγους μήνες γνωστοποίησε την απόφαση της να παντρευτεί και από ό,τι φάνηκε αυτή η στιγμή έφτασε, αφού σε λίγο διάστημα, και συγκεκριμένα τον Μάιο, θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλη­σίας με τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Εκείνη και ο δικηγόρος στο επάγ­γελμα σύντροφός της τέλεσαν τους αρ­ραβώνες τους πέρυσι στο Λονδίνο και από τότε ξεκίνησαν οι πρώτες κουβέ­ντες για τον γάμο τους. Παρά το γεγο­νός ότι ήταν πολλές οι τοποθεσίες που «έπεσαν στο τραπέζι» σχετικά με το πού θα τελεστεί το Μυστήριο, η Ελλάδα και συγκεκριμένα οι Σπέτσες ήταν ο τόπος που επιλέχθηκε.

Η γαλαζοαίματη δε θα αφήσει τίπο­τα στην τύχη του και θέλει εκείνη την ημέρα όλα να είναι τέλεια, με την τελετή να γίνει όπως της αρμόζει... άκρως βα­σιλική. Άλλωστε, ο συγκεκριμένος γά­μος θα είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα στους αριστο­κρατικούς κύκλους και στην «κοινότη­τα» των βασιλικών οίκων της Ευρώπης.

Μέλη βασιλικών οικογενειών, γαλαζο­αίματοι, επιχειρηματίες και πολλά άλλα μέλη της αριστοκρατίας αλλά και της δι­εθνούς επιχειρηματικότητας αναμένε­ται να τιμήσουν το ζευγάρι με την πα­ρουσία τους και θα φέρουν τη χώρα μας για μία ακόμη φορά στο επίκεντρο των διεθνών και των ευρωπαϊκών Μέσων. Οπως λένε όσοι τη γνωρίζουν, η νύφη δεν θέλει υπερβολές και αγαπά την κομψότητα.

Στον γάμο όλα θα είναι ρομαντικά και μάλιστα θα ταιριάζουν με την ηρεμία και την ομορφιά του ελληνικού τοπί­ου. Δεν ήταν μάλι­στα τυχαία η παραμονή της στη χώρα μας στις αρχές του καλοκαιριού, αφού θέλει να οργανώσει όλες τις λεπτομέρειες για το Μυστήριο, που θα τελεστεί τελι­κά τον Μάιο.

Μόλις πριν από λίγες ημέρες, η ίδια, μάλιστα, έκανε πρόβα νυφικού στο ατελιέ της Σήλιας Κριθαριώτη, στο κέντρο της Αθήνας, αφού εκτιμά τις δημιουργίες της διάση­μης σχεδιάστριας κι έτσι αφέ­θηκε στα έμπειρα χέρια της διεθνούς φήμης σχεδιάστριας για να της δημι­ουργήσει το πριγκιπικό νυφικό των ονείρων της.

Στο ακόλουθο φωτογραφικό album θα δείτε ποιο ζευγάρι πρόκειται να ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης στις Σπέτσες…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved