Ο μεγάλος έρωτας του Νιάρχου μετά τον γάμο του αδερφού του Σταύρου (photos)
VIP Life

Ο μεγάλος έρωτας του Νιάρχου μετά τον γάμο του αδερφού του Σταύρου (photos)

O Τεό Νιάρχος όλο και... καθιερώνει τη σύντροφο του, Καμίλ Ρόου, με την οποία είναι "προφανές ότι είναι πολύ ερωτευμένος.

Το μοντέλο και ηθοποιός μόλις μπήκε στην τέταρτη δεκαετία της ζωής της και το γιόρτασε δεόντως. Ο μικρότερος από τα τέσ­σερα παιδιά του Φίλιππου Νιάρχου είναι σαν να ερωτεύτηκε χθες και δεν το κρύβει. Η Γαλλιδοαμερικανίδα καλλιτέχνις εδώ και ενάμιση χρόνο του έχει αλλάξει τη ζωή και μαζί γυρνούν τον κόσμο.

Η Καμίλ Ρόου ήταν το κορίτσι του πα­σίγνωστου ηθοποιού του «Twilight» Ρόμπερτ Πάτινσον, ενώ οι σχέσεις της με τραγουδιστές που ακροβατούν σε έναν εντελώς ροκ εν ρολ τρόπο ζωής δεν ήταν λίγες. Η Ρόου έγινε επίσης αρκετά γνωστή από τη συμμετοχή της στην ταινία που πρωταγωνιοτεί ο Αντονι Χόπ­κινς «Now is everything».

Από την ημέρα που γνωρίστηκε με τον Τεό Νιάρχο έγιναν αχώριστοι και απολαμβάνουν μαζί την κάθε στιγμή. Ο Ελληνας κροίσος ευχή­θηκε δημόσια στην αγαπημένη του, αναρτώντας φωτογραφία με την τούρτα που της έκανε έκπληξη. Πάνω σε αυτήν είχε τυπώσει μια παιδική της φωτογραφία, ενώ τα κεράκια, που σχημάτιζαν τον αριθμό «30», σηματοδοτούσαν αυτή την αλλαγή δεκαετίας.

Στην ίδια ανάρτη­ση ο νεαρός δισεκατομμυριούχος έβαλε και μια κοινή τους φωτογραφία, όπου η Καμίλ τον φιλάει, την ώρα που εκείνος κοιτάζει τον φα­κό. Ολα δείχνουν ότι ο έρωτάς τους φουντώνει και ότι δύσκολα μπορεί κανείς να τον κλονίσει.

Ζουν μαζί και περνούν υπέροχα, ενώ όλοι τώρα παρατηρούν ότι αυτό το ατίθασο κορί­τσι ο Τ. Νιάρχος το έχει καλμάρει για τα καλά. Τίποτε δεν θυμίζει την παλιά της εικόνα, αντιθέτως η όμορφη Καμίλ μοιάζει με ένα γλυκό και τρυφερό κορίτσι στο πλευρό του πρίγκιπα της. Αν και αποφεύγουν να δημοσιεύουν κοι­νά τους στιγμιότυπα, αυτή τη φορά ο Ελληνας κροίσος παρέβλεψε τις συνήθειές του, και αυτό σημαίνει πολλά για το μέλλον αυτής της σχέσης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved