Mέγκαν Μαρκλ: Έτσι έσπασε το πρωτόκολλο - Η ολέθρια σχέση της με τον βρετανικό Τύπο
VIP Life

Mέγκαν Μαρκλ: Έτσι έσπασε το πρωτόκολλο - Η ολέθρια σχέση της με τον βρετανικό Τύπο

Τα νέα της γέννησης του παιδιού της Mέγκαν Μαρκλ  έκαναν εκατοντάδες κόσμου έξω από το παλάτι να γιορτάσουν με σαμπάνιες τον ερχομό του 8ου δισέγγονου της βασίλισσας Ελισάβετ και 7ου στη σειρά διαδοχής.

Στην είσοδο του παλατιού μάλιστα είχε τοποθετηθεί σε ειδικό καβαλέτο (παράδοση από το 1837) η ανακοίνωση: «Η Βασίλισσα και η Βασιλική Οικογένεια είναι ενθουσιασμένοι με την είδηση ότι η Δούκισσα του Σάσεξ γέννησε με ασφάλεια τον γιο της στις 5.26 το πρωί, τοπική ώρα Βρετανίας, σήμερα. Η Δούκισσα και το παιδί είναι καλά στην υγεία τους».

Λίγο νωρίτερα, ο πρίγκιπας Χάρι εμφανίστηκε έξω από τους στάβλους του κτήματος στους ξαφνιασμένους δημοσιογράφους, καθώς δεν συνηθίζεται κάτι τέτοιο, για να τους μεταφέρει περιχαρής και τρίβοντας τα χέρια του από χαρά ότι είναι πλέον πατέρας ενός «εκπληκτικού πλάσματος», να εκθειάσει τη σύζυγο του και όλες τις γυναίκες και να δηλώσει ότι κατάφερε να κοιμηθεί μόλις δύο ώρες. Ο αδελφός του, πρίγκιπας Γουίλιαμ, τον καλωσόρισε «στον κόσμο των άυπνων μπαμπάδων».

Εν τω μεταξύ, αποκαλύφθηκε από την «Daily Mail» ότι τελικά το βράδυ της Κυριακής τρία αυτοκίνητα με τον Χάρι, τη Μέγκαν, τη μητέρα της και άντρες της Σκότλαντ Γιαρντ αναχώρησαν από το Γουίνδσορ για το Portland Hospital, 43 χλμ. μακριά από την κατοικία του ζεύγους, όπου και η δούκισσα έφερε στον κόσμο τον γιο της. Κάπως έτσι, δύο ημέρες μετά, το ζεύγος παρουσίασε το Baby Sussex στους δημοσιογράφους, ωστόσο δεν ήταν η Μέγκαν που κρατούσε τον μικρό αλλά ο Χάρι.

Πολύ μακριά απ' ό,τι είχαμε δει τα προηγούμενα χρόνια με την αψεγάδιαστη και τυπική Κέιτ, η Μέγκαν έδειχνε όπως όλες οι γυναίκες που μόλις έχουν γεννήσει, κάτι που φρόντισε να τονίσει με το λευκό Grace Wales Bonner tuxedo φόρεμα της, ενώ όσο μιλούσε στους δημοσιογράφους χάιδευε το κεφάλι του μωρού της και είχε ένα βλέμμα γεμάτο τρυφερότητα τόσο προς το μωρό όσο και ως προς τον Χάρι, που όταν την άκουσε να λέει ότι ο γιος τους είναι το πιο γλυκό και ήρεμο μωρό, εκείνος αστειεύτηκε λέγοντας: «Απορώ σε ποιον έμοιασε».

Στη συνάντηση με τους δημοσιογράφους έσπασαν μία ακόμη παράδοση, καθώς για πρώτη φορά στο pool βρέθηκε και κάμερα του δικτύου CBS ύστερα από απαίτηση και επιμονή του ζεύγους, κάτι που εξόργισε τους Βρετανούς δημοσιογράφους, που θεώρησαν ότι η Μέγκαν ξεπληρώνει γραμμάτια στην Γκέιλ Κινγκ, στενή φίλη της Οπρα αλλά και της ίδιας. Μάλιστα στην πρωινή εκπομπή της Κινγκ στις 17 Μαΐου θα παρουσιαστεί το ντοκιμαντέρ «Μeghan and Harry plus One», όπου θα μιλάνε φίλοι της Μέγκαν και royal insiders σε μια προσπάθεια να σώσουν ό,τι μπορούν από το προφίλ της Μέγκαν, η οποία δέχεται αλλεπάλληλα χτυπήματα από τον βρετανικό Τύπο. Για τον λόγο αυτό άλλωστε η Γκέιλ Κινγκ βρέθηκε στο Λονδίνο λίγες μέρες πριν από τη γέννα, ενώ επισκέφτηκε και το Frogmore Cottage το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Στη συνέχεια η φωτογραφία με τη βασίλισσα και τον σύζυγο της να ποζάρουν μαζί με το ζευγάρι και το νεογέννητο και τη μητέρα της Μέγκαν, Ντόρια Ράγκλαντ, στο πλευρό της κόρης της είναι συμβολική της νέας εποχής που ανατέλλει στο Μπάκιγχαμ. Ο μικρός Αρτσι είναι ο πρώτος μιγάς στους κόλπους της βασιλικής οικογένειας, καθώς και ο πρώτος που μπορεί να γίνει μονάρχης αλλά και πλανητάρχης καθώς έχει τόσο τη βρετανική όσο και την αμερικανική υπηκοότητα, ενώ το ζευγάρι επέλεξε ο γιος του να μην έχει κανέναν τίτλο - μέχρι στιγμής.

Οπως και να 'χει, ο νεογέννητος έκανε δυναμική είσοδο σε μια οικογένεια της οποίας το εισόδημα, σύμφωνα με τη λίστα Forbes, ανέρχεται στα 67 δισ. λίρες τον χρόνο. Οσο για το όνομα του, λέγεται ότι το Αρτσι βγαίνει από το Αρτσιμπαλντ, που στο συνθετικό του έχει τη λέξη «τολμηρός», ενώ το Χάρισον δεν σημαίνει τίποτα άλλο από το προφανές: «Ο γιος του Χάρι». Σε ό,τι αφορά τη βάφτιση, μπορεί κι εκεί να κάνουν την ανατροπή, καθώς οι 4 έως 7 είθισται νονοί μπορεί να μειωθούν κατά πολύ.

Πάντως μέχρι στιγμής ακούγονται ως πιθανοί ο Τζορτζ Κλούνεϊ με την Αμάλ Αλαμουντίν, η στενή φίλη και στυλίστρια της Μέγκαν, Τζέσικα Μαλρόνεϊ, οι Νικόλας και Αλις Βαν Κούτσεμ, φίλοι του Χάρι, η Μίσα Νονού, σχεδιάστρια και φίλη της Μέγκαν, δύο ζευγάρια ακόμα γαλαζοαίματων φίλων και ο αξιωματικός Μαρκ Γουίλιαμ Γκαλαγουέι Ντάιερ, μέντορας του Χάρι, σύμφωνα με το Gala.

Mια ολέθρια σχέση

Η σχέση της Μέγκαν με τον βρετανικό Τύπο ξεκίνησε ως ερωτική και συνεχίζεται επεισοδιακά, με επιθέσεις που εντάθηκαν περισσότερο την περίοδο της εγκυμοσύνης.

Το baby shower που της ετοίμασαν οι διάσημες φίλες της στη Νέα Υόρκη και το κόστος των 500,000 λιρών κρίθηκε υπερβολικό ακόμα και από τον διεθνή Τύπο, ενώ ο πρώην βοηθός της βασίλισσας Ελισάβετ, Ντίκι Αρμπιτερ, μιλώντας γι' αυτό στο Nine News Australian είπε: «Αυτό που πρέπει να κάνει η Μέγκαν είναι να ξεχάσει στο κόκκινο χαλί του Χόλιγουντ - βρίσκεται πλέον στο βαρύ χαλί της μοναρχίας».

Τα πράγματα έγιναν χειρότερα όταν έγινε γνωστό ότι η Μέγκαν δεν ήθελε να γεννήσει στο νοσοκομείο όπου έφεραν στον κόσμο τα παιδιά τους τόσο η πριγκίπισσα Νταϊάνα όσο και η Κέιτ. Οταν δε αποφάσισε ότι δεν θέλει δίπλα της «κοστουμαρισμένους άντρες» αφήνοντας έξω από τη γέννα τους βασιλικούς γιατρούς, enfant gate της ιατρικής επιστήμης που τόσα χρόνια προσέφερε τις υπηρεσίες του στη βασίλισσα, οι κύκλοι του παλατιού έγιναν έξαλλοι με την «προσβολή».

Το δράμα κορυφώθηκε μετά από ανακοίνωση ότι το ζευγάρι δεν θα πραγματοποιήσει την παραδοσιακή φωτογράφηση με το νεογέννητο λίγες ώρες μετά τη γέννα, αλλά αργότερα, αφού πρώτα «έχουν την ευκαιρία να γιορτάσουν ιδιωτικά ως νέα οικογένεια», σπάζοντας με τον τρόπο αυτό μια παράδοση 40 ετών! «Το κοινό έχει δικαίωμα να γνωρίζει για τις ζωές εκείνων που χρηματοδοτούνται σε μεγάλο βαθμό από τους φόρους μας.

Είτε θα το δεχτείτε αυτό, είτε θα γίνετε απλοί πολίτες. Οχι και τα δύο», έγραψε η «Sun». «Ενώ η γέννηση ενός απλού βρέφους είναι ένα βαθιά προσωπικό και ιδιωτικό γεγονός, ένα βασιλικό μωρό είναι το τοτέμ εθνικού εορτασμού, ένας φάρος βρετανικής χαράς», έγραψε η Ζαν Μουάρ στην «Daily Mail», για να καταλήξει: «Ισως η Οπρα (θα συνεργαστεί σε ντοκιμαντέρ για την ψυχική υγεία με τον πρίγκιπα Χάρι) έχει πάρει τα αποκλειστικά δικαιώματα της πρώτης εμφάνισης του μωρού. Δεν θα μου φαινόταν περίεργο γι' αυτήν. Ούτε και γι' αυτούς». «Δείξτε το μωρό» ήταν οι πηχυαίοι τίτλοι της επόμενης, μέρας, ενώ ξεκίνησαν και οι απειλές ότι θα σπάσει η άτυπη συμφωνία χρόνων ανάμεσα στο παλάτι και τα Μέσα και θα αποκαλυφθούν -κυρίως σε αυτά του μεγιστάνα Ρούπερτ Μέρντοχ- όλα εκείνα που οι γαλαζοαίματοι του Μπάκιγχαμ θα ήθελαν να κρύψουν!

Μάλιστα κάποιες εφημερίδες έκαναν λόγο για το μεγαλύτερο σκάνδαλο όλων των εποχών, αναφέροντας ότι η κοιλιά της Μέγκαν είναι ψεύτικη και το ζευγάρι κατέφυγε στη λύση της παρένθετης μητέρας.

Ένα από τα σκανδαλοθηρικά εξώφυλλα

Στο ενδιάμεσο αυτής της περιπετειώδους περιόδου και ενώ τα γραφεία στοιχημάτων χτυπούσαν ρεκόρ εκατομμυρίων με στοιχήματα γύρω από την ημερομηνία γέννησης, το φύλο του παιδιού και φυσικά το όνομα, το ζευγάρι δημιούργησε τον δικό του λογαριασμό στο instagram, που μάλιστα γράφτηκε ότι τον χειρίζεται η ίδια η Μέγκαν εξαιτίας πολλών αμερικανικών λέξεων που χρησιμοποιεί στις αναρτήσεις.

Επίσης, μετακόμισαν στο Frogmore House, η ανακαίνιση του οποίου κόστισε 3 εκατ. λίρες προκειμένου -ανάμεσα στα άλλα- να ηχομονωθεί καθώς από πάνω του πετούν καθημερινά 14 πτήσεις από το Χίθροου και ετοίμασαν το παιδικό δωμάτιο σε λευκούς και γκρίζους τόνους, ενώ παράλληλα ψάχνουν για σπίτι στην Καλιφόρνια και νταντά.

Οπως όλα δείχνουν, η Μέγκαν θέτει τους δικούς της κανόνες σε ένα παιχνίδι που όλα αυτά τα χρόνια παιζόταν με κανόνες απαρχαιωμένους. Ως ηθοποιός ξέρει να αποδίδει πιστά το σενάριο, αλλά γνωρίζει και από αυτοσχεδιασμούς. Στο πλευρό της βρίσκεται ο πρίγκιπας Χάρι παίρνοντας ξεκάθαρα το μέρος της σ' αυτή την επίθεση. Εξάλλου είναι ο Χάρι που δεν ξεχνά ποτέ τον τρόπο με τον οποίο έχασε τη ζωή της η μητέρα του, μια βραδιά σε ένα τούνελ στο Παρίσι ύστερα από άγρια καταδίωξη παπαράτσι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved