Ο πρίγκιπας Harry ασκεί βέτο για τη Meghan - Οι αντιδράσεις του παλατιού (photos)
VIP Life

Ο πρίγκιπας Harry ασκεί βέτο για τη Meghan - Οι αντιδράσεις του παλατιού (photos)

H συνεχόμενη πίεση που βιώνει η Meghan Markle ώθησε τον πρίγκιπα Harry να αναλάβει δράση!

Η Meghan Markle δεν είναι λίγες οι φορές που έχει δει το όνομα της να φιγουράρει σε πρωτοσέλιδα εφημερίδων.

Η ασφυκτική πίεση των media, η σχέση με τον πατέρα της, την Kate Middleton τα θέματα που προέκυπταν στο παλάτι, αλλά και η από κοινού απόφαση που πήρε με τον πρίγκιπα Harry να μετακομίσουν στην εξοχή κλόνισαν τη διάθεση της, μέχρι που ο Δούκας του Σάσεξ πήρε την κατάσταση στα χέρια του...

Ο πρίγκιπας Harry με επίσημη ανακοίνωση κατέστησε σαφές ότι είναι έτοιμος να τα βάλει με τον βρετανικό Τύπο για να προστατέψει τη γυναίκα του. Ο 35χρονος συγκλόνισε τα βασιλικά Μέσα με την επιστολή του το τελευταίο βράδυ του ταξιδιού του με τη Μeghan και τον γιο τους, Αrchie, στη Νότια Αφρική.

Συγκεκριμένα, την 1η Οκτωβρίου στάθηκε απέναντι σε συγκεκριμένη μερίδα του βρετανικού Τύπου για την «αδίστακτη εκστρατεία» στο πρόσωπο της Μeghan Markle, ενώ τόνισε ότι «όλο αυτό κλιμακώθηκε σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και ενώ μεγαλώνει ο 5 μηνών Archie».

Ο πρίγκιπας Harry ασκεί βέτο για τη Meghan

Σχετικά με τον θάνατο της μητέρας του, πριγκίπισσας Diana έγραψε: «Έχασα τη μητέρα μου και τώρα βλέπω τη γυναίκα μου να γίνεται θύμα των ίδιων ισχυρών δυνάμεων», εννοώντας προφανώς τις βρετανικές tabloid εφημερίδες. Η δήλωση συνέπεσε με την αγωγή που υποβλήθηκε από την 38χρονη Meghan στη Mail on Sunday για τη δημοσίευση μιας επιστολής που έγραψε ο πατέρας της, Thomas Μarkle.

«Το περιεχόμενο μιας ιδιωτικής επιστολής δημοσιεύτηκε παράνομα με σκόπιμα καταστροφικό τρόπο» γράφει ο Harry. (Η Mail on Sunday δήλωσε ότι θα πολεμήσει με ένδικα μέσα την αγωγή της Μeghan, ενώ ο 75χρονος Thomas Markle υποστηρίζει ότι αποκάλυψε μόνο το περιεχόμενο της επιστολής αφού ένας φίλος είχε μιλήσει για την ύπαρξη της στο ΡΕΟΡLE).

Οι αντιδράσεις στο παλάτι

Παλάτι του Μπάκιγχαμ!

Το βασιλικό ζευγάρι δεν σταμάτησε εκεί. Στις 4 Οκτωβρίου τα δικαστικά έγγραφα επιβεβαιώνουν ότι ο Harry έχει καταφύγει νομικά εναντίον των εταιρειών που εκδίδουν τις εφημερίδες The Sun και The Daily Mirro για τις υποτιθέμενες υποκλοπές ηχητικών μηνυμάτων από το κινητό του.

«Ψάχνει τρόπους για να προστατεύσει τη Μeghan ενώ ανησυχεί για τον γιο του, Αrchie» εξηγεί πηγή από το περιβάλλον του στο ΡΕΟΡLΕ και συνεχίζει: «Θέλει να προστατεύσει τη φωλιά του κι αυτός είναι ο μόνος τρόπος που μπορεί να σκεφτεί».

Οι επιθετικές κινήσεις του ζευγαριού έχουν αφήσει έκπληκτους ακόμη και τους βοηθούς τους στο παλάτι -συμπεριλαμβανομένων όσων εργάζονται για άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας-, ενώ βασιλικοί εκπρόσωποι τονίζουν ότι η χρονική στιγμή ήταν καταστροφική, καθώς επισκίασε το ανθρωπιστικό έργο του ζευγαριού στο ταξίδι του στη Νότια Αφρική.

«Αυτό είναι ένα ξεχωριστό και ιδιωτικό ζήτημα που σκόπιμα έχει γίνει γνωστό σαμποτάροντας τη σπουδαία δουλειά που έκαναν όλο αυτό το διάστημα» δηλώνει ο ιστορικός Robert Lacey. Για τον Harry και τη Μeghan που χρηματοδοτούν μόνoι τους όλη τη νομική διαδικασία, η απόφαση ήταν μονόδρομος. «Το να παραμείνουμε στη θέση μας και να μην κάνουμε τίποτα έρχεται σε αντίθεση με όλα όσα πιστεύουμε» λέει ο Harry, που φαίνεται πως έχει πάρει πλέον την απόφαση του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved