«Κλείδωσε» ο πιο glam γάμος της χρονιάς - Όλες οι λεπτομέρειες! (Photos)
VIP Life

«Κλείδωσε» ο πιο glam γάμος της χρονιάς - Όλες οι λεπτομέρειες! (Photos)

Η πανδημία του κορονοϊού ανέτρεψε όλα τα κοσμικά και κοινωνικά γεγονότα του φετινού καλοκαιριού.

Aπό τα πάρτι των Ποσειδωνίων ως τον γάμο που θα άφηνε εποχή με τη χλιδή του!

Ο γάμος είχε προγραμματιστεί να τελεστεί στις 20 Ιουνίου στην έπαυλη της οικογένειας του γαμπρού στην Εκάλη και θα παρέπεμπε σε χολιγουντιανή υπερπαραγωγή, καθώς η μητέρα του γαμπρού θεωρείται μία από τις πιο chic οικοδέσποινες της Αθήνας.

Για τον μοναχογιό της και τη μέλλουσα νύφη της επιθυμούσε η ωραιότερη ημέρα της ζωής τους να τους μείνει αξέχαστη.

Τελικά η νέα ημερομηνία που ορίστηκε θα είναι το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2020 και η ονειρική γαμήλια δεξίωση θα δοθεί στον τεράστιο κήπο της έπαυλης στην Εκάλη.

Η γνωριμία τους

Η ξανθιά καλλονή, αμερικανορωσικής καταγωγής, ήρθε τυχαία για διακοπές στην Ελλάδα, γνώρισε και ερωτεύθηκε τον νεαρό εφοπλιστή.

Από το 2018 που αρραβωνιάστηκαν μένουν μαζί στο διαμέρισμα του στον Λυκαβηττό και στις ήρεμες εξόδους τους συγκαταλέγονται δείπνα με φίλους στη Ράτκα, στο 21 και το Rock.

Αγαπούν τα σπορ, με προτίμηση το σκι, και συχνά πηγαίνουν στην Αράχοβα, όπου οι γονείς του διαθέτουν ένα από τα ωραιότερα σπίτια της περιοχής.

Η καλλονή που για χάρη του αγαπημένου της κατέβασε τον λογαριασμό της στα social media, με την ονομασία Nina Daisy, καθώς δεν θέλουν καθόλου δημοσιότητα, είναι το κορίτσι που άλλαξε τη ζωή του «άτακτου» γόνου.

Δείτε για ποιους πρόκειται στη gallery που ακολουθεί:

Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved