Η δασκάλα της ομάδας «Εν χορώ» που κέρδισε το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» μίλησε για τη μεγάλη τους νίκη
Media

Η δασκάλα της ομάδας «Εν χορώ» που κέρδισε το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» μίλησε για τη μεγάλη τους νίκη

 Η δασκάλα της ομάδας «Εν χορώ» που κέρδισε το έπαθλο των 50.000 ευρώ του «Ελλάδα έχεις ταλέντο». 

Η Νατάσα Ζωγράφου μίλησε για τη νίκη τους. «Επειδή δεν πιστεύαμε ότι θα φτάναμε μέχρι εδώ, δεν έχουμε σκεφτεί τι θα κάνουμε τα χρήματα. Σίγουρα, το μεγαλύτερο μέρος θα μοιραστεί στα παιδιά ισάξια για την προσπάθειά τους» μας λέει και αποκαλύπτει πως όταν έφτασαν στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης, όπου μένουν και λειτουργεί και ο σύλλογός τους, ο κόσμος τούς υποδέχτηκε θερμά, συνοδεύοντάς τους με κόρνες μέχρι στα σπίτια τους:«Ηταν πολύ συγκινημένα τα παιδιά και δεν το πίστευαν αυτό που είχε συμβεί. Από τη στιγμή που ανεβήκαμε πάνω και ήμασταν στους δύο καλύτερους, ήμασταν υπερευχαριστημένοι και πολύ χαρούμενοι που ήμασταν εκεί».

Και πρόσθεσε μιλώντας στην εφημερίδα Espresso: Με την ανακοίνωση ότι ήμασταν οι πρώτοι ήταν και το αποκορύφωμα! Από εκείνη τη στιγμή τα παιδιά έκλαιγαν συνεχώς από χαρά. Αρχικά, από τον κόσμο που μας αγκάλιαζε στο πλατό και στη συνέχεια από την υποδοχή που είχαμε από τον κόσμο, όταν φτάσαμε με το πούλμαν από την Αθήνα στα Κουφάλια».
Οπως μας πληροφορεί η Νατάσα Ζωγράφου, την ερχόμενη Κυριακή θα γίνει ειδική εκδήλωση στην πόλη τους, στο κλειστό γυμναστήριο, όπου θα παρουσιαστεί ζωντανά το νούμερο «Καρυοθραύστης» του τελικού στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved