Τζένη Μελιτά: «Το άγχος δεν θα µε αποπροσανατολίσει από τα όνειρά µου»
Media

Τζένη Μελιτά: «Το άγχος δεν θα µε αποπροσανατολίσει από τα όνειρά µου»

H Τζένη Μελιτά την οποία απολαμβάνουμε στην εκπομπή της Eλένης Τσολάκη Τι λέει; μιλάει για τα όνειρά της τα οποία σκοπεύει να κάνει πραγματικότητα ένα προς ένα... 

Διαβάστε τι είπε...

Πώς ήταν η πρώτη φορά που μίλησες μπροστά σε κοινό;

Τηλεοπτικά, η πρώτη µου φορά µπροστά στους τηλεθεατές ήταν στη «Συντέλεια», στον ΣΚΑΪ. Ειλικρινά, δεν έχω ξαναδεί τα χέρια µου να τρέµουν και να ιδρώνουν τόσο πολύ. Ηµουν πολύ αγχωµένη. Τόσο που νοµίζω ότι τα συναισθήµατα δεν περιγράφονται µε λέξεις! Κι όµως, τότε συνέβη κάτι που µε χαλάρωσε αµέσως: το τηλεφώνηµα που έκανα στη µητέρα µου. Με δύο κουβέντες της µου έδωσε να καταλάβω τη χαρά και την ευγνωµοσύνη τού να βρίσκοµαι εκεί. Από τότε έχω βάλει στόχο ζωής να µην αφήνω το όποιο άγχος ή φόβο να µε αποπροσανατολίζουν από το να κατακτήσω τα όνειρά µου.

Νιώθεις έτοιμη να αναλάβεις δική σου εκπομπή;

Αισθάνοµαι πολύ τυχερή που µέχρι στιγµής έχω συνεργαστεί και συνεργάζοµαι µε παρουσιάστριες και παρουσιαστές που µε βοηθούν να γίνοµαι καλύτερη και µου δίνουν τα φόντα να νιώθω σίγουρη για τις δυνάµεις µου. Το σηµαντικό είναι να βρίσκοµαι σε αυτή τη δουλειά για καιρό, να εξελίσσοµαι και όλα θα έρθουν στον κατάλληλο χρόνο. Ισως στο µέλλον να µου ταίριαζε και η παρουσίαση ενός τηλεπαιχνιδιού.

Πηγή φωτό: NDP

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved