Γυναίκα χωρίς όνομα: Σκηνές που κόβουν την ανάσα - Η Μαρίνα χαροπαλεύει
Media

Γυναίκα χωρίς όνομα: Σκηνές που κόβουν την ανάσα - Η Μαρίνα χαροπαλεύει

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στη «Γυναίκα χωρίς όνομα».

Η Κάτια συνεχίζει να αποδεικνύει μέσα από τις πράξεις της πόσο αδίστακτη είναι.

Θέλοντας να προστατεύσει τον εαυτό της, αποφασίζει να βγάλει τη Μαρίνα μια για πάντα από τη μέση.
Ωστόσο, ο Φώτης και η Μάρθα, που έχουν μάθει ότι έχει δοθεί εντoλή δoλοφονίας εναντίον της κοπέλας, βρίσκονται σε πανικό και προσπαθούν να σταματήσουν την επίθεση.
Ο άντρας, λοιπόν, γίνεται σκιά της Μαρίνας και την παρακολουθεί προκειμένου να αποτρέψει τον κίνδυνο. Από την άλλη, ο Αντρέας προειδοποιεί την Κάτια πως αν κάνει κακό στη Μαρίνα δεν πρόκειται να τον δει ποτέ ξανά.
Όπως όλα δείχνουν, η γυναίκα δεν πτοείται από την προειδοποίηση του αγαπημένου της και σκέφτεται ένα ισχυρά άλλοθι προκειμένου να μην μπορέσει να την κατηγορήσει κανείς για τη δολοφονική επίθεση που ετοιμάζει εναντίον της Μαρίνας. Παράλληλα, η ίδια προσποιείται πως θέλει να δώσει τέλος σε αυτόν τον πόλεμο που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε εκείνη και την κοπέλα.
Στη συνέχεια η Κάτια ζητάει από τη Λίλιαν να επιστρέψει στην Αθήνα.
Αυτή τη στιγμή την περιμένει με μεγάλη λαχτάρα η Μαρίνα καθώς τότε θα συναντήσει για πρώτη φορά την κόρη της, τη Μελίτη.
Πράγματι, λίγες μέρες αργότερα, η Λίλιαν και το κοριτσάκι επιστρέφουν πίσω και η Μαρίνα ανυπομονεί ύστερα από τόσες περιπέτειες που πέρασε να σφίξει την κόρη της στην αγκαλιά της!
Τότε η Κάτια επικοινωνεί με τον πληρωμένο δολοφόνο και του δίνει εντολή να σκοτώσει την κοπέλα. Εκείνος την παρακολουθεί στενά και προσπαθεί να βρει την κατάλληλη στιγμή για να την πυροβολήσει.
Παράλληλα, ο Αντρέας ανακαλύπτει το σχέδιο της Κάτιας και σαστίζει. Στη συνέχεια ψάχνει τη Μαρίνα για να την προειδοποιήσει, αλλά μάταια. Την ώρα που η κοπέλα κατευθύνεται γεμάτη χαρά στο σημείο συνάντησης που έχει με τη Λίλιαν και την κόρη της, πέφτει ξαφνικά στο έδαφος αιμόφυρτη από τη σφαίρα του άντρα.
Δίχως να γνωρίζουν τι πραγματικά έχει συμβεί στην κοπέλα, η Μάρθα με τον Φώτη περιμένουν τηλεφώνημα από τη Μαρίνα για την πρώτη συνάντηση που είχε με το παιδί της.
Την ίδια αγωνία έχει και ο Κωστής, ο οποίος περιμένει να μάθει λεπτομέρειες για την κόρη του από την πρώην αγαπημένη του, ενώ ο Μιχάλης ετοιμάζει μία ρομαντική βραδιά στο σκάφος για εκείνον και τη Μαρίνα. Κανείς τους, όμως, δεν υποψιάζεται πως εδώ και λίγη ώρα η Μαρίνα δίνει μάχη για τη ζωή της στην εντατική μετά τη σφαίρα που δέχτηκε από τον πληρωμένο δολοφόνο που έβαλε η Κάτια...

Πηγή: My Tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved