Άγριες Μέλισσες: Η Έλλη Τρίγγου στο gossip-tv.gr: «Θα δούμε την Ασημίνα να… αλλάζει» (Photos)
Media

Άγριες Μέλισσες: Η Έλλη Τρίγγου στο gossip-tv.gr: «Θα δούμε την Ασημίνα να… αλλάζει» (Photos)

Άγριες Μέλισσες: Η Έλλη Τρίγγου μετά την μεγάλη κινηματογραφική επιτυχία που γνώρισε μέσα από τον ρόλο της στην ταινία “Suntan”, που ουσιαστικά την έκανε ευρέως γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό, έρχεται αυτή τη φορά να μας συστηθεί μέσα από μια ηρωίδα διαφορετική, την τηλεοπτική Ασημίνα στη νέα σειρά δραματική σειρά εποχής «Άγριες Μέλισσες».

Πάντα δοτική, αιώνια ρομαντική και πολύ ευαίσθητη εμπιστεύεται τους ανθρώπους και το καλό που υπάρχει μέσα τους.

Σε αντίθεση με τη μεγάλη της αδελφή, είναι αρκετά συντηρητική και φοβάται να υπερβεί τα όρια που το χωριό έχει θέσει στις γυναίκες.

Η ζωή όμως θα τη φέρει αντιμέτωπη με μεγάλες προκλήσεις.

Για αυτές τις προκλήσεις και όλα όσα πρόκειται να ζήσει στο πλευρό του Νικηφόρου, μίλησε αποκλειστικά η ηθοποιός στο gossip-tv.gr.

«Όλοι οι ρόλοι στις Άγριες Μέλισσες, είναι «κλειδιά» που ανοίγουν μυστήριες πόρτες», λέει για το ρόλο της και μιλά για το πώς προέκυψε η συνεργασία με τη σειρά.

Πώς βρέθηκε στη σειρά;

«Ήταν μια πολύ ευτυχής συγκυρία. Έτσι ήρθαν τα πράγματα που βρέθηκα κι εγώ σε αυτή την καλλιτεχνική οικογένεια κι έχω μεγάλη χαρά», λέει ενώ όταν καλείται να αποκαλύψει την πιο δύσκολή σκηνή της έως σήμερα, απαντά: «Οι πιο δύσκολες σκηνές είναι όταν φέρεις το βάρος κάποιων πραγμάτων, κάποιων ακραίων γεγονότων, όπως ο φόνος για παράδειγμα, οπότε και μόνο η συναισθηματική κατάσταση ότι έχει κάνει κάτι τέτοιο, είναι από μόνο του δύσκολο».

Η Ασημίνα και ο έρωτάς της με τον Νικηφόρο

Όσο για το αν ο Νικηφόρος θα τη βοηθήσει να ξεπεράσει έστω και λίγο όλο αυτό που έχει συμβεί και να την βγάλει από αυτή τη συναισθηματική φόρτιση;

«Η σχέση της Ασημίνας και του Νικηφόρου θα περάσει από σαράντα χιλιάδες κύματα. Είναι ένας έρωτας που θα μας ταλαιπωρήσει γιατί είναι τέτοιες οι συνθήκες που δεν μας επιτρέπουν να είμαστε μαζί εύκολα. Θα είμαστε μαζί αλλά πάντα θα υπάρχουν δυσκολίες», λέει ενώ μας δίνει μια γεύση από τα επόμενα συγκλονιστικά επεισόδια.

«Η Ασημίνα κατά τη διάρκεια της σειράς, θα τη δούμε, ενώ είναι ένα πολύ εύθραυστο πλάσμα και κλειστό και φοβισμένο και σε σχέση με τις αδερφές της, θα δούμε πως έχει τεράστιες αντοχές, τεράστια υπομονή και τεράστια ανοχή»

Η Έλλη και τα social media

«Τη μισή μέρα δουλεύω εδώ που με βρήκες και τις άλλες στο θέατρο. Είναι θέμα πρακτικό το θέμα των social media, δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ με αυτό, αλλά θα ασχοληθώ με το θέμα»

Η Ασημίνα και οι αντιδράσεις του κόσμου

«Δεν κυκλοφορώ στο δρόμο, δεν προλαβαίνω αλλά οποιουδήποτε έχω συναναστροφή, ο κόσμος χαίρεται που τους δώσαμε την ευκαιρία να επιστρέψουν στην τηλεόραση και στη μυθοπλασία και αυτό είναι συγκινητικό. Είμαι ευγνώμων για αυτό», μας λέει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved