Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για τους λιλιπούτειους ηθοποιούς των σίριαλ! (Photos)
Media

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για τους λιλιπούτειους ηθοποιούς των σίριαλ! (Photos)

Τη δική τους πινελιά βάζουν καθημερινά με τον αυθορμητισμό τους και τα νάζια τους οι λιλιπούτειοι ηθοποιοί των σίριαλ.

Οι μαμάδες τους μίλησαν και εκμυστηρεύτηκαν, πώς βλέπουν τα παιδιά τους αυτήν την τηλεοπτική εμπειρία τους.

Νεφέλη Ιωσήφ

Αριάδνη - «8 λέξεις» - ΣΚΑΪ

Η πραγματική κόρη της «Ηλιάνας»

Τη βλέπουμε κάθε βράδυ στη δραματική σειρά του Αντρέα Γεωργίου «8 λέξεις», όπου υποδύεται την 6χρονη Αριάδνη. Το «αστεράκι», όπως την αποκαλούν οι συντελεστές της παραγωγής του ΣΚΑΪ, έρχεται πρώτη φορά σε επαφή με τον χώρο της τηλεόρασης. Αιτία για τη συμμετοχή της στη σειρά είναι ο Αντρέας Γεωργίου, ο οποίος ήταν εκείνος που πρότεινε στη μαμά της να παίξει αυτόν τον μικρό ρόλο.

Η πρόταση ομολογουμένως ξάφνιασε τη μητέρα της Αριάδνης, η οποία δεν είναι άλλη από την ηθοποιό Ειρήνη Καραγιώργη, που υποδύεται την Ηλιάνα στο σίριαλ. «Οταν το πρότεινε ο Αντρέας σκέφτηκα να πάμε να το δοκιμάσουμε και βλέπουμε. Η μικρή στο πρώτο γύρισμα ντρεπόταν αρκετά, αλλά στην πορεία ένιωσε άνετα και τώρα της αρέσει πάρα πολύ.

Το γεγονός ότι είμαστε μαζί κάποιες ημέρες στα γυρίσματα είναι ένα δώρο για μένα, γιατί με αυτό τον τρόπο μπορώ να τη βλέπω περισσότερο. Και εκείνη από την πλευρά της βλέπει από κοντά πως είναι η δουλειά της μαμάς», λέει στο «TV Εθνος» η μητέρα της μικρής πρωταγωνίστριας της σειράς.

Η μικρή Νεφέλη, που πηγαίνει στην Α' Δημοτικού, έχει αδυναμία στον τηλεοπτικό μπαμπά της, τον Ιάσονα Παπαματθαίου, και περνάει πολύ καλά στα γυρίσματα, αφού είναι η αδυναμία όλων των συντελεστών.

Η ίδια λέει ότι της φαίνεται περίεργη η φωνή της στην τηλεόραση και πως όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει make up artist.

Δημήτρης Χαρίτος – Καλοδήμος

Νικόλας -«Αν ήμουν πλούσιος» - ΑΝΤ1

Νικόλας -«ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟΣ» - ΑΝΤ1

Ανιψιός του σκηνοθέτη των «Μελισσών»

«Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει», λέει η παροιμία και στη συγκεκριμένη περίπτωση ταιριάζει γάντι, αφού ο νεαρός Δημήτρης Χαρίτος-Καλοδήμος, που βλέπουμε στην κωμωδία «Αν ήμουν πλούσιος» στον ρόλο του Νικόλα Παπαθανάση, είναι ανιψιός του σκηνοθέτη της μεγάλης επιτυχίας του ΑΝΤ1 «Αγριες μέλισσες», Λευτέρη Χαρίτου.

Είναι 12 χρόνων, πηγαίνει στην Α' Γυμνασίου και συμμετέχει για πρώτη φορά σε τηλεοπτική δουλειά, έχοντας όμως στο ενεργητικό του και μία συμμετοχή στην κινηματογραφική ταινία «Πολυξένη», όπου έπαιξε μαζί με την αδελφή του Ελισάβετ. Όπως τονίζει η μητέρα του, Κλεοπάτρα Χαρίτου, «του αρέσει πολύ αυτό που κάνει και δεν δυσκολεύεται με τα σενάρια που έχει να διαβάσει. Τα γυρίσματα είναι συνήθως απογευματινές ώρες. Παράλληλα συμμετέχει σε μια θεατρική ομάδα».

Μαρίνα Λυγκούρη

Ειρήνη – «Το κόκκινο ποτάμι» - Οpen»

Λάτρεψε τα ρούχα και τα τακούνια της εποχής

Η γλυκιά Ειρήνη με τα φορέματα εποχής και τις περίτεχνες κοτσίδες με τις σατέν κορδέλες λέγεται Μαρίνα Λυγκούρη, είναι 11 χρόνων και πηγαίνει στην Στ' Δημοτικού. Ασχολείται με τον στίβο, έχοντας πολλές διακρίσεις στο ενεργητικό της, αλλά και με το ζίου ζίτσου.

Είναι η πρώτη φορά που συμμετέχει σε τηλεοπτική δουλειά και μέχρι στιγμής είναι ενθουσιασμένη με το αποτέλεσμα επί της οθόνης:

«Της άρεσαν πολύ τα ρούχα και ιδιαίτερα τα τακούνια που φορούσαν εκείνη την εποχή. Ο κ. Μανουσάκης, που την επέλεξε, τη βοηθά πολύ και εκείνη από την πλευρά της είναι πολύ χαρούμενη και της αρέσει πολύ η όλη διαδικασία.

Ιδιαίτερα το ταξίδι που κάναμε για τις ανάγκες των γυρισμάτων στην Ξάνθη της έμεινε αξέχαστο.

Όλοι οι ηθοποιοί και κυρίως η τηλεοπτική μαμά της, η Τάνια Τρύπη, και η αδελφή της, η Αναστασία Παντούση, είναι στο πλευρό της και έχουν αναπτύξει μια ζεστή σχέση» αναφέρει η μαμά της μικρής, κυρία Μυρτώ.

Κατερίνα Βλάχου

Μελίτη- «Γυναίκα χωρίς όνομα» - ΑΝΤ1

Δεν αποκαλύπτει τις εξελίξεις της σειράς

Πρώτη εμφάνιση στη μικρή οθόνη για την 9χρονη Κατερίνα Βλάχου, την οποία από πέρυσι βλέπουμε στον ρόλο της Μελίτης, κόρης της Μαρίνας (Ντόρα Μακρυγιάννη). Η νεαρή μαθήτρια πέρασε από κάστινγκ για τον συγκεκριμένο ρόλο και άρεσε πολύ στον σκηνοθέτη, Λίνο Χριστοδούλου:

«Της αρέσει πάρα πολύ, δεν δυσκολεύεται με τα λόγια και τις περισσότερες φορές τη βοηθώ εγώ, κάνω δηλαδή την ηθοποιό που έχει απέναντι» σημειώνει η μαμά της μικρής, κυρία Αννα Ράνου.

Η μικρή Κατερίνα -που διακρίθηκε και στο τάε κβο ντο κερδίζοντας κύπελλο- σύμφωνα με τη μαμά της αρχικά ξαφνιαζόταν όταν κυρίως τα μικρά παιδιά αλλά και ο απλός κόσμος που την αναγνώριζε στον δρόμο της ζητούσαν να βγουν μια φωτογραφία:

«Κάποιες φορές της αρέσει, κάποιες όχι. Αυτό όμως που πάντα κάνει είναι ότι παρά τις πιέσεις και τις ερωτήσεις για το τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια, εκείνη απαντά ότι δεν της επιτρέπεται να πει τα παρακάτω».

Η Κατερίνα, το αστέρι της σειράς, όπως τη λένε οι συμπρωταγωνιστές της, στην ερώτηση εάν έχει σε κάποιον αδυναμία δηλώνει ότι ο καθένας στην παραγωγή είναι ξεχωριστός, όλοι της φέρονται με πολλή αγάπη, τη φροντίζουν και θέλουν να συζητούν μαζί της.

Εκείνη από την πλευρά της είναι πολύ χαρούμενη που συμμετέχει στη σειρά και θέλει να είναι πάντα στην ώρα της.

Σταύρος Τοπαλίδης

Αλέξης – «Μην ψαρώνεις» - ΑΝΤ1

Έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον Θοδωρή Αθερίδη

Ο μικρός Αλέξης στην κωμωδία του ΑΝΤ1 είναι έξυπνος, ετοιμόλογος και με χιούμορ. Είναι σαν τον μπαμπά του, τον Μανώλη, που υποδύεται ο Θοδωρής Αθερίδης, και του αρέσει να διεκδικεί ία δικαιώματα του.

«Του αρέσει πολύ ο ρόλος του και έχει ιδιαίτερη αδυναμία και τρελή αγάπη στον τηλεοπτικό μπαμπά του, τον Θοδωρή Αθερίδη.

Όλοι τον αγαπούν και τον βοηθούν πολύ, ιδιαίτερα τα αδέλφια του στη σειρά» αποκαλύπτει η μητέρα του 12χρονου Σταύρου, κυρία Χριστίνα Μηλιώνη.

Ο μαθητής της Στ' Δημοτικού δηλώνει ότι του αρέσει πάρα πολύ αυτό που κάνει, ενώ συχνά-πυκνά εξομολογείται στους γονείς του ότι θα ήθελε να ασχοληθεί και στο μέλλον με την ηθοποιία.

Προς το παρόν χαίρεται αυτήν την πρώτη εμπειρία του σε τηλεοπτικά πλατό και ανταλλάσσει απόψεις με τους συμμαθητές του, οι οποίοι τον παρακολουθούν φανατικά.

Κωνσταντία Πατσιαούρα

Σόνια –«Μην ψαρώνεις» - ΑΝΤ1

Ταιριάζει με τη Φιόνα και τη «Νενέλα»

Η 11χρονη Κωνσταντία παίζει για πρώτη φορά σε τηλεοπτική σειρά ενσαρκώνοντας τον ρόλο της Σόνιας, της μικρότερης κόρης της Σάντυς (Μαρία Λεκάκη). Οι αδελφές της στη σειρά την αγαπούν πολύ και τη φροντίζουν.

«Και στην πραγματικότητα όμως συμβαίνει αυτό. Ιδιαίτερα με τη Φιόνα Γεωργιάδη τα πάνε εξαιρετικά, όπως και με τη γιαγιά της, τη Νενέλα, την κυρία Ιωαννίδου», λέει στο «Τν Εθνος» η μητέρα της Κωνστάντιας, κυρία Ζέφη Πατσιαούρα.

Η μικρή μαθήτρια κάθε φορά που έχει γύρισμα ανυπομονεί να πάει και να βρεθεί με τα υπόλοιπα παιδιά. Εξάλλου δεν της φαίνεται δύσκολη όλη αυτή η διαδικασία με τα λόγια που πρέπει να μαθαίνει:

«Της αρέσει πολύ και θα ήθελε, όπως μας λέει, να πάει κάποια στιγμή σε μια δραματική σχολή.

Περνάει ωραία στα γυρίσματα, της αρέσει που της φτιάχνουν τις πλεξούδες, θέλει να πηγαίνει έχοντας διαβάσει τα λόγια της και γενικά, όπως μας λέει, δεν της φαίνεται κάτι δύσκολο», αναφέρει η μητέρα της.

Παιδιά με φόρα από το θέατρο

Συμμετοχές παιδιών ακόμη σε τέσσερα σίριαλ,. Συγκεκριμένα, στον Αlpha η περσινή πρωταγωνίστρια της θεατρικής παραγωγής «Ματίλντα», Σοφιλένια Τζανέτου, όπως και ο Τίμος Παπαευθυμίου-Καζλάρης, που επίσης είχε ρόλο στην παράσταση, παίζουν στην κωμωδία «Κρατάς μυστικό;».

Στο ίδιο κανάλι βλέπουμε και άλλη μία μαθήτρια δημοτικού με διακρίσεις εντός και εκτός Ελλάδος στο καλλιτεχνικό πατινάζ. Ο λόγος για την Αγάπη Πετρpοπουλέα που παίζει τη μικρή Αρσινόη, έχοντας γονείς την Μπέττυ Μαγγίρα και τον Αλέξανδρο Λογοθέτη, στο σίριαλ του Αlpha «Σπίτι είναι...».

Η χαριτωμένη Αγάπη είχε εμφανιστεί πέρυσι και στη σειρά του Οpen «Για πάντα παιδιά» στο πλάι της Ελενας Ασημακοπούλου και του Νίκου Πουρσανίδη.

Δεύτερη εμφάνιση όμως στην τηλεόραση και για τη μικρή Terra Elle Perrie, που παίζει την κόρη του Απόστολου Γκλέτσου και της Θάλειας Ματίκα στις «8 λέξεις». Είχε παίξει σε μικρότερη ηλικία με τον Αντρέα Γεωργίου για τη σειρά «Μπρούσκο» του ΑΝΤ1, έχοντας αναπτύξει μάλιστα και μια ιδιαίτερη σχέση με τον τηλεοπτικό μπαμπά της, τον Αποστόλη Τότσικα. Στις «8 λέξεις» παίζει ακόμη και ο μικρός Αγγελος, ο γαλανομάτης γιος της Ρωξάνης (Δανάη Παπά), ο οποίος στην πραγματικότητα είναι ανιψιός του Αντρέα Γεωργίου.

Ναι στην tv έπειτα από τρεις σεζόν στο «Ταμάμ» του ΑΝΤ1 είπε και ο 17χρονος σήμερα Αλέξανδρος Καραδήμας, ο οποίος παίζει στην κωμωδία του ΣΚΑΪ «Θα γίνει της πολυκατοικίας», όπου υποδύεται τον Φώτη, έναν επαναστατημένο έφηβο που δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω και τα σχολιάζει όλα με το ιδιαίτερο, καυστικό χιούμορ του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved