Άγριες Μέλισσες: Η Λενιώ στη φυλακή, ύποπτη για τον φόνο του Σέργιου (photos)
Media

Άγριες Μέλισσες: Η Λενιώ στη φυλακή, ύποπτη για τον φόνο του Σέργιου (photos)

Αναπάντεχες οι εξελίξεις στη σειρά «Άγριες Μέλισσες».

Μεγάλες σεναριακές ανατροπές, που θα καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοι­νό στη συχνότητα του ΑΝΤ1, έρχο­νται μετά τα Φώτα στην καθημερινή, δρα­ματική σειρά εποχής σε σενάριο Μελίνας Τσαμπάνη και σκηνοθεσία Λευτέρη Χαρίτου. Συγκλονιστικά γεγονότα από το παρελθόν έρχονται στην επιφάνεια και στοιχειώνουν το παρόν των ηρώων, ενώ άλλοι θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τις συνέ­πειες λανθασμένων και επιπόλαιων επιλο­γών τους. Την ίδια στιγμή, οι διαμάχες και οι συγκρούσεις στο «Διαφάνι» κορυφώνο­νται, νέοι έρωτες φουντώνουν και άλλοι τελειώνουν άδοξα... Τρομερά μυστικά αποκα­λύπτονται, τα οποία φέρνουν καταιγίδα στον Θεσσαλικό Κάμπο.

Οπως είδαμε στο επεισόδιο που προβλή­θηκε την προηγούμενη Πέμπτη, ο Νικηφό­ρος πιεζόμενος από διάφορες καταστάσεις έκανε αυτό που δεν έπρεπε να κάνει: έρωτα με τη μικρότερη αδελφή της γυναίκας του, τη Δρόσω. Ηταν μια στιγμή αδυναμίας για τον ήρωα, για την οποία θα μετανιώσει πικρά, καθώς δεν έχει αλλάξει κάτι στον ερωτά του για την Ασημίνα. Η διαρκώς αυξανόμενη πίεση, η ομορφιά της μικρότερης Σταμίρενας αλλά και το ποτό τον οδήγησαν στην αγκαλιά της. Οι πληροφορίες που κυκλοφορούν εδώ και εβδομάδες επιβεβαιώνονται.

Η Δρόσω μετά τη βραδιά πάθους με τον Νικηφόρο θα μείνει έγκυος στο παιδί του. Και φυσικά αυτό δεν μπορεί να μείνει για πολύ καιρό κρυφό... Ολοι οι άμεσα εμπλεκόμενοι θα ενημερωθούν για την εγκυμοσύνη της, η πρώτη όμως που θα μάθει την αλήθεια τόσο για το μωρό όσο και για την ταυτότητα του πατέρα θα είναι η Ελένη και φυσικά ο ίδιος ο Νικηφόρος. Ο νεαρός Σεβαστός δεν αποποιείται τις ευθύνες του, τις οποίες και αναλαμβάνει. Θα δούμε με ποιον τρόπο θα γίνει αυτό...

ΣΤΗ ΔΙΝΗ ΤΟΥ ΚΥΚΛΩΝΑ Η ΕΛΕΝΗ

Οι εξελίξεις στη ζωή της Λενιώς θα είναι προσεχώς καταιγιστικές. Λίγο πριν από την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της μικρής της αδελφής, μαθαίνει πως η ένσταση που κατέθεσε στο υπουργείο Γεωργίας για τη δημιουργία της βιομηχανικής ζώνης απορ­ρίπτεται. Το χωριό και οι Σεβαστοί είναι ενα­ντίον της, και η ίδια αποξενώνεται και κλεί­νεται στον εαυτό της. Παράλληλα αποφα­σίζει να δώσει οριστικό τέλος στην πο­λύχρονη ιστορία αγάπης με τον Λάμπρο. Και όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, τότε μια άλλη ανοίγει... Ο Θωμάς Κυπραίος είναι από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της και τα αι­σθήματα τοσσε αυτήν την περίπτωση είναι αληθινά. Οπως και οι προθέσεις του. Οι δυο τους θα γίνουν ζευγάρι, όμως θα έρθει και ακόμη ένα απροσδόκητο περιστατι­κό στη ζωή τους...

ΑΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΛΑΜΠΡΟ - ΘΕΟΔΟΣΙΑ

Μετά την απόρριψη του από την Ελένη, ο Λάμπρος στρέφεται στη γυναίκα του, τη Θε­οδοσία. Η αδιαθεσία που είδαμε στα προη­γούμενα επεισόδια δεν οφείλεται σε κάποια ασθένεια, αλλά στο χαρμόσυνο γεγονός που η κοπέλα περίμενε τόσο καιρό για να ολο­κληρωθεί η οικογένεια της. Μένει έγκυος, ωστόσο η χαρά της δεν θα κρατήσει για πολύ. Η Θεοδοσία αποβάλλει και αυτό θα φέρει νέα ανατροπή μέσα στην οικο­γένεια των Σεβαστών. Στο πλευρό της θα σταθεί ο πεθερός της Μιλτιάδης αλλά και η Βιολέτα. Οι δύο τελευταίοι θα προχωρή­σουν σε σχέση. Ακόμη ένα ευχάριστο νέο θα έρθει για τον Μιλτιάδη Σεβαστό.

Η Ανέτ με ένα αριστοτεχνικό σχέδιο θα καταφέρει να αποκαταστήσει σε μεγάλο βαθμό την αδικία που είχε γίνει εις βάρος του από τον αδελφό τους Δούκα με την πλαστογράφη­ση της διαθήκης του πατέρα τους. Στα επει­σόδια της νέας χρονιάς η πλοκή των «Αγριων μελισσών» εστιάζει και στην προσωπική ιστορία της Ανέτ Ρουσώ. Ενα μεγάλο μυστικό αποκαλύπτεται και θα μάθουμε επίσης πως για πολλά χρόνια ο αδελφός της, Δούκας, την εκβίαζε με αυτό...

ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ Ο ΘΩΜΑΣ

Η ώρα να αποκαλυφθεί το πραγματικό πρό­σωπο του Θωμά Κυπραίου φθάνει. Οχι για τους κατοίκους στο «Διαφάνι», αλλά για τους τηλεθεατές μέσω ενός μεγάλου φλας μπακ που θα προβληθεί στις «Αγριες μέλισσες». Ο σύνθετος ψυχικά ήρωας μπερδεύει αριστοτε­χνικά την αλήθεια με το ψέμα ακροβατώντας ανάμεσα τους. Πράγματι, η οικογένεια του έπεσε θύμα των θηριωδιών των κατοχικών γερμανικών στρατευμάτων στα Καλάβρυτα. Οπως είχαμε δει σε προηγούμενα επεισόδια, ο Νέστορας είχε ερευνήσει το παρελθόν του Κυπραίου. Ηταν στην αντίσταση και στη συνέ­χεια τα ίχνη του χάθηκαν. Ακόμη, σύμφωνα με το Tv Έθνος θα δούμε πως ο Θωμάς την περίοδο της εξαφάνισης του έγινε συνεργάτης των ναζί ύστερα από ένα συγκεκριμένο γεγονός που τον οδήγησε να συνεργαστεί ως καταδότης με τους κατακτητές.

ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ

Ο Δούκας δεν θα αφήσει ατιμώρητο τον Θωμά μετά τον εκβιασμό που του έκανε ο τελευταίος μέσω της Μυρσίνης, έχοντας προηγουμένως ανακαλύψει πως εκείνος δολοφόνησε τον Γιάννο Σεβαστό. Ο Δού­κας θα στήσει παγίδα θανάτου στον Κυπραίο. Και όχι μόνο μία φορά... Στην επιφάνεια όμως δεν επανέρχεται μόνο ο φόνος του Γιάννου Σεβαστού αλλά και αυ­τός του Σέργιου από τις τρεις αδελφές Σταμίρη. Ενα τελείως απροσδόκητο και ξαφνι­κό γεγονός θα στρέψει όλες τις υποψίες πάνω στην Ελένη, η οποία και θα συλλη­φθεί ως ύποπτη για τον φόνο του μεγα­λύτερου γιου του Δούκα. Η Ελένη προφυ­λακίζεται, χωρίς ωστόσο να ομολογήσει το παραμικρό για τον φόνο. Από εκεί και πέρα οι ανατροπές της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved