Γυναίκα χωρίς όνομα: Απίστευτο spoiler! Θα συμβεί κάτι που θα συνταράξει τους ήρωες (Photos)
Media

Γυναίκα χωρίς όνομα: Απίστευτο spoiler! Θα συμβεί κάτι που θα συνταράξει τους ήρωες (Photos)

Γυναίκα χωρίς όνομα: Οι εξελίξεις στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1, διαδέχονται η μία την άλλη.

Η Ντόρα Μακρυγιάννη, η οποία υποδύεται την «Μαρίνα» στη σειρά μίλησε σε γνωστό περιοδικό για τον ρόλο της ενώ δεν δίστασε να δώσει και το δικό της spoiler.

Πώς θα εξελιχθεί στα επόμενα επεισόδια η σχέση της Μαρίνας και της Κάτιας τώρα που συναντήθηκαν;

Οι πρώτες μέρες στο σπίτι είναι μέσα στην αγάπη και στην αγωνία που έζησαν όλο αυτό το διάστημα. Όμως, τον πρώτο καιρό θα υπάρξουν πολλά σκαμπανεβάσματα και αυτό γιατί η Κάτια, λόγω της αμνησίας της, προσπαθεί να θυμηθεί, αλλά μαζί της θυμάται και η Μαρίνα, η οποία δεν έχει και τις πιο ωραίες αναμνήσεις. Οπότε, εκεί είναι το μελανό σημείο της σχέσης τους.

Όσον αφορά τη σχέση της με τη Μάρθα;

Αυτό είναι ένα κομμάτι που δεν θα λυθεί γρήγορα. Η Κάτια δεν έχει εμπιστοσύνη στη Μάρθα και η Μαρίνα δεν μπορεί να το δεχτεί αυτό. Ειδικά από τη στιγμή που η Μάρθα τα γυρίζει όλα τούμπα, σχετικά με την εμπλοκή της στην εξαφάνιση της Κάτιας και τα φέρνει όλα πάλι με το μέρος της. Οπότε η Μαρίνα νιώθει και ενοχές που την υποπτεύθηκε, έστω και για λίγο. Όλο αυτό, λοιπόν, είναι ένα αγκάθι ανάμεσα σε εκείνη και τη μητέρα της, την Κάτια.

Οπότε η Μαρίνα βρίσκεται ανάμεσα στις δύο γυναίκες...

Ναι, δεν περνάει πολύ καλά. Βέβαια, είναι ήρεμη που έχει την Κάτια στο σπίτι της και δεν αγωνιά για τη ζωή τπς. Όμως, έχουν γίνει πολλά πράγματα, που ακόμα και στην πραγματικότητα να είχε συμβεί κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να λυθεί από τη μια στιγμή στην άλλη.

Θέλει χρόνο για να ξεπεράσεις και να κλείσεις τις πληγές σου. Εννοείται πως η Κάτια είναι μητέρα της, αλλά δεν παύει όλα αυτά να έχουν συμβεί και να έχουν χαραχτεί στην ψυχή και των δύο γυναικών.

Όπως, επίσης, η Μαρίνα δεν μπορεί από τη μια στιγμή στην άλλη να πιστέψει ότι η Μάρθα έχει αυτό το πρόσωπο.

Ποιος θα πίστευε τόσο εύκολα στη ζωή του ότι ένας άνθρωπος στον οποίο έχει τυφλή εμπιστοσύνη θα του φερθεί με αυτόν τον τρόπο;

Η Μάρθα για τη Μαρίνα ήταν οικογένεια της. Βέβαια, τη χειραγωγούσε από την αρχή. Ούτε η Μαρίνα, όμως, το καταλάβαινε ούτε και η Μάρθα, αφού είναι στοιχείο του χαρακτήρα της.

Το τελευταίο διάστημα η Μαρίνα με τον Μιχάλη έχουν έρθει ξανά κοντά. Πώς θα εξελιχθεί η σχέση τους στη συνέχεια;

Ήρθαν πάρα πολύ κοντά, επειδή, για μένα, όταν υπάρχει πραγματική αγάπη, στα δύσκολα προβλήματα της ζωής θεωρώ ότι πρέπει να είναι ο ένας δίπλα στον άλλον. Ακόμα και αν έχει επέλθει ένας χωρισμός.

Ο Μιχάλης αποδεικνύει πως είναι πάντα εκεί για τη Μαρίνα, όπως και εκείνη αντίστοιχα. Υπάρχει ένας ερωτισμός από κάτω, γιατί αυτά τα δύο παιδιά είναι πολύ ερωτευμένα μεταξύ τους.

Έχουν να γίνουν πάρα πολλές ανατροπές στη συνέχεια, θα συμβεί κάτι που θα συνταράξει πάρα πολύ τον Μιχάλη αλλά και όλους τους ήρωες, το οποίο δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμο και θέλει πολλή υπομονή, ψυχραιμία και σωστό χειρισμό από όλους. Και ειδικά από τη Μαρίνα και τον Μιχάλη, αν υπάρχει πιθανότητα να σώσουν αυτή τη σχέση...

Ο Χατζής τι ρόλο παίζει στη ζωή της;

Ο Χατζής την έχει βοηθήσει πραγματικά και είναι πολύ ερωτευμένος μαζί της. Βέβαια, το χειρίζεται λάθος, γιατί έτσι έχει μάθει μέχρι τώρα στη ζωή του. Δεν θα κρατήσει για πολύ η μεταξύ τους σχέση γιατί η Μαρίνα θέλει ακόμα τον Μιχάλη.

Τι να περιμένουμε από τα επόμενα επεισόδια;

Πολλές ανατροπές. Επίσης, στη σειρά μπαίνουν πολύ ωραίοι ηθοποιοί και χαρακτήρες που ταράζουν τα νερά και επηρεάζουν όλους τους ήρωες. Εγώ πραγματικά ανυπομονώ για τη στιγμή που θα ξεσκεπαστεί όλη αυτή η ιστορία με τη Μάρθα, γιατί πλέον δεν υπάρχει σωτηρία.

Δεν το λέω για τον ρόλο μου αλλά για την ίδια τη Μάρθα, γιατί, αν αποκαλυφθεί η αλήθεια στη Μαρίνα, δεν ξέρω αν θα την αντέξει. Φοβάμαι την αντίδραση της γιατί δεν είναι λογική στα τελευταία επεισόδια.

Επίσης, έχω ανάγκη να δω τη Μαρίνα να είναι όντως ήρεμη και ευτυχισμένη, τουλάχιστον με κάποια πρόσωπα, είπε στο My tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved