Γυναίκα χωρίς όνομα: Ο φόνος που αλλάζει τα δεδομένα!
Media

Γυναίκα χωρίς όνομα: Ο φόνος που αλλάζει τα δεδομένα!

Γυναίκα χωρίς όνομα: Η Μαρία Γεωργιάδου σεναριογράφος της σειράς αποκαλύπτει τις εξελίξεις που θα δούμε προσεχώς στις οθόνες μας.

Τα γυρίσματα της σειράς «Γυναίκα χωρίς όνομα» όπως και όλα τα γυρίσματα σειρών έχουν διακοπεί

«Έχουμε επαφή θα έλεγα πιο ανθρώπινη, όχι τόσο επαγγελματική» λέει η κυρία Γεωργιάδου, η οποία μένει στο σπίτι γράφοντας τα νέα επεισόδια της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1: «Αν μπούμε Μάιο σε ρυθμούς γυρισμάτων άλλη θα είναι η έκβαση, άλλη αν μπούμε Ιούνιο. Η ιστορία θα ολοκληρωθεί όμως με τον ίδιο τρόπο που θα ολοκληρωνόταν. Δεν θα αλλάξει ως προς αυτό. Οσο για το φινάλε, αυτό δεν θα επηρεαστεί. Απλώς κάποια πράγματα εάν τα επεισόδια γίνουν μικρότερα θα αναπτυχθούν λιγότερο για να φτάσουμε στο ίδιο αποτέλεσμα. Ελπίζω να είναι όσο το δυνατόν μικρότερη η αναγκαστική μείωση ή και καθόλου, θα δούμε» σημειώνει.

Όταν το κανάλι αποφασίσει να επαναφέρει στο πρόγραμμά του τη σειρά, στα νέα επεισόδια που θα προβληθούν, θα υπάρχει κορύφωση των ιστοριών αλλά και μεγάλες ανατροπές.

Όπως λέει η κυρία Γεωργιάδου, η ιστορία θα εξελιχθεί στη συνέχεια με την Κάτια να αθωώνεται σε σχέση με τον πυροβολισμό του Φώτη, αλλά αμέσως μετά να κατηγορείται για κάτι άλλο. Επίσης, αμέσως θα γίνει ένας φόνος, με θύμα τον Νίκο.

Το φινάλε έρχεται με την απονομή δικαιοσύνης: «θα αποδοθεί δικαιοσύνη και οι άνθρωποι θα λυτρωθούν από τις Ερινύες, τις ενοχές και τα διλήμματα του παρελθόντος. Θα κλείσει ένας μεγάλος κύκλος όλης της ιστορίας που ξεκίνησε με τραγικές συγκυρίες και προχώρησε με ψέματα, με ίντριγκες, με φθόνο και κάποια στιγμή όλα αυτά ολοκληρώνονται για καθέναν από τους ήρωες», δηλώνει η κυρία Γεωργιάδου.

Τα τελευταία επεισόδια της σειράς θα σημαδευτούν από ένα πολύ οδυνηρό δυστύχημα, μια επανάληψη του τι νιώθει η Μαρίνα απέναντι στο παιδί της, μια παγίδα σε βάρος της Κάτιας και την απόδοση της δικαιοσύνης.

Η αγάπη όμως θα καταφέρει να σώσει τους ανθρώπους και να τους κρατήσει μαζί. Μέσα από πράγματα οδυνηρά και ακραία θα οδηγηθούμε σε μια νέα ισορροπία για τους ήρωες, που έρχονται αντιμέτωποι και με κάτι δυσάρεστο και με κάτι που μαλακώνει τον ανθρώπινο πόνο.

Πιο συγκεκριμένα για κάθε ρόλο:

Μαρίνα (Ντόρα Μακρυγιάννη) Η Μαρίνα θα ξαναζήσει το τραύμα τού να αναζητά τη Μελίτη. Επίσης καλείται για άλλη μία φορά να λύσει έναν γρίφο και να καταφέρει να αθωώσει την Κάτια.

Κάτια (Μαριάννα Τουμασάτου) Η Κάτια αθωώνεται για την απόπειρα δολοφονίας του Φώτη και ξαναβρίσκεται στη φυλακή για άλλο λόγο.

Μιχάλης (Θανάσης Πατριαρχέας) Ο Μιχάλης θα κινδυνεύσει, προσπαθώντας να βοηθήσει τη Μαρίνα.

Δημήτρης (Κώστας Καζανάς) Θα ξαναβρεθεί με μια παλιά του σχέση, την Εύα, την οποία υποδύεται η Ναταλία Δραγούμη

Κωστής (Πάνος Νάτσης) Ζει το ίδιο πράγμα που είχε ζήσει η Μαρίνα παλιά, ζει την αγωνία για την κόρη του.

Μάρθα (Ταμίλα Κουλίεβα) Η Μάρθα με εξαιρετική στρατηγική και λεπτομέρεια οργανώνει έναν φόνο στοχοποιώντας την Κάτια, την οποία θα στείλει στη φυλακή ενώ είναι αθώα.

Ρένα (Μαρκέλλα Γιαννάτου) Επανασυνδέεται με τον αδελφό της κάτω από περίεργες συνθήκες.

Ανδρέας (Αντώνης Βλοντάκης) Ο Ανδρέας συνεργάζεται με τον Κωστή για να βοηθήσει την κατάσταση.

Φώτης (Στράτος Τζώρτζογλου) Και αυτός μπλέκεται με όλες τις ιστορίες. Προσπαθεί να σταματήσει τη Μάρθα, να βοηθήσει τη Μαρίνα, συνεργάζεται μαζί της, προσπαθεί να προλάβει τις πράξεις της Μάρθας και να αποδείξει ότι η Κάτια είναι αθώα.

Αργύρης (Αλέξανδρος Σταύρου) Βρίσκεται όχι επειδή το θέλει, αλλά επειδή αναγκάζεται ανάμεσα σε δύο γυναίκες.

Νίκος (Κώστας Φαλελάκης) Δολοφονείται.

Κλειώ (Εριέττα Μανούρη) Λύνει τα θέματά της απέναντι στους δαίμονές της.

Πηγή: Tv Έθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved