Άγριες Μέλισσες: H δικαίωση! Ο Νικηφόρος στέλνει τον Δούκα στη φυλακή!
Media

Άγριες Μέλισσες: H δικαίωση! Ο Νικηφόρος στέλνει τον Δούκα στη φυλακή!

Άγριες Μέλισσες: Το μέλλον του συνεταιρισμού αλλά και της Ελένης βρίσκεται στα χέρια του Νικηφόρου, όπως θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Ο ίδιος έχει στην κατοχή του ενοχοποιητικά στοιχεία εναντίον του πατέρα του που αν τα χρησιμοποιήσει θα τον στείλουν στη φυλακή.

Παράλληλα, η Θεοδοσία βρίσκει έναν απρόσμενο σύμμαχο στο πρόσωπο του Κωνσταντή.

Ο Νικηφόρος αρχίζει και κερδίζει την εμπιστοσύνη του Δούκα και ο τελευταίος πιστεύει πως ο γιος του άλλαξε στάση και είναι έτοιμος να αναλάβει κι άλλες ευθύνες στις οικογενειακές τους δουλειές.

Η πραγματικότητα, όμως, είναι πολύ διαφορετική, καθώς ο Νικηφόρος σκοπεύει μέσα από τη σχέση που χτίζει με τον πατέρα του να μαθαίνει στοιχεία ώστε να τον καταστρέψει και παράλληλα να βοηθήσει τον Μιλτιάδη και τον συνεταιρισμό των αγροτών.

Στα προσεχή επεισόδια, μάλιστα, ο νεαρός θα ταξιδέψει στην Αθήνα για να δει δήθεν κάποια γεωργικά μηχανήματα. Εκεί, όμως, συναντάει έναν πολέμιο της βιομηχανικής ζώνης ζητώντας του να τον βοηθήσει ώστε να σταματήσουν τα σχέδια του Δούκα. Ο Νικηφόρος, με τη βοήθεια ενός ακόμα συμμάχου, αποκτά στοιχεία που θα ταρακουνήσουν συθέμελα τα σχέδια του πατέρα του για τη βιομηχανική ζώνη - και όχι μόνο.

Πλέον ο νεαρός έχει στα χέρια του σοβαρά στοιχεία εναντίον του Δούκα που αν τα αξιοποιήσει σωστά μπορεί να τον στείλουν ακόμη και στη φυλακή. Ωστόσο, όσο οι μέρες περνούν, ο Νικηφόρος πρέπει να κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να σταματήσει τον Δούκα, ο οποίος είναι αποφασισμένος να διαλύσει τον συνεταιρισμό, να καταστρέψει την Ελένη και να δημιούργησες τη βιομηχανική ζώνη που θα του αποφέρει τεράστια έσοδα και δύναμη.

Ο χρόνος, όμως, αποδεικνύεται εχθρός για τον Νικηφόρο, καθώς π ώρα της 'δίκης φτάνει και τα αποτελέσματα είναι ολέθρια. Το δικαστήριο αποφασίζει υπέρ της απαλλοτρίωσης και η Ελένη χάνει και το σπίτι και τα χωράφια της. Τότε ο Μιλτιάδης με τον Νικηφόρο κάνουν αγώνα δρόμου για να σταματήσουν τα σχέδια του Δούκα με τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους, ενώ η Ελένη δέχεται ένα ακόμα πλήγμα όταν οι αγρότες αποφασίζουν να διαλύσουν τον συνεταιρισμό τους.


Η Θεοδοσία είναι τυφλωμένη από τη ζήλια της για την Ελένη και πιστεύει πως εκείνη ευθύνεται για τη δυστυχία της. Για αυτό, όταν οι δύο γυναίκες βρίσκονται τυχαία και η Ελένη πέφτει από έναν γκρεμό, η Θεοδοσία επιλέγει να την αφήσει αβοήθητη και να φύγει. Μάλιστα, δεν καλεί σε βοήθεια ελπίζοντας βαθιά μέσα της να απαλλαγεί από την Ελένη.

Ωστόσο, η τελευταία, η οποία έχει χτυπήσει άσχημα από την πτώση, έχει την τύχη με το μέρος της, καθώς τη βρίσκουν ο Κυπραίος κι ο Φανούρης σχεδόν ημιλιπόθυμη. Όλοι κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να φροντίσουν τα τραύματα της. Όταν συνέρχεται και μένει μόνη της με τη Θεοδοσία, οι μάσκες πια έχουν πέσει ανάμεσα τους. Η Θεοδοσία παραδέχεται πως την άφησε σκόπιμα αβοήθητη στον γκρεμό.

Την ίδια στιγμή, όμως, π Θεοδοσία πρέπει να διαχειριστεί και το διαζύγιο της με τον Λάμπρο. Μάλιστα, πρέπει να βρει άμεσα τόσο τα χρήματα όσο και κάποιον σύμμαχο σε αυτόν τον άτυπο «πόλεμο», καθώς δεν θέλει να δώσει τόσο εύκολα το διαζύγιο και την ελευθερία στον Λάμπρο.

Ο Κωνσταντής μαθαίνει τι συμβαίνει και βοηθάει οικονομικά τη Θεοδοσία, χωρίς, όμως, να το γνωρίζει. Έτσι, εκείνη κανονίζει μία συνάντηση με δικηγόρους για το διαζύγιο αλλά εκεί ο Λάμπρος θα βρεθεί μπροστά σε μία δυσάρεστη έκπληξη.

Πηγή mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved