Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Ο Ηλίας δίνει spoiler-Tι θα γίνει με την Καίτη;
Media

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Ο Ηλίας δίνει spoiler-Tι θα γίνει με την Καίτη;

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Έρχεται με νέα επεισόδια και με εξελίξεις που δε θα περιμένετε!

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για την κωμική σειρά του Αlpha «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», που θα επιστρέψει επί της οθόνης τον Σεπτέμβριο και έδωσε τρελό spoiler. Τι θα γίνει με τον Ηλία και την Καίτη ούτε που το φαντάζεστε.

Όγδοη χρονιά, λοιπόν, για τη σειρά.

«Συνεχίζουμε ακάθεκτοι. Έχουμε μπει τόσο πολύ στα σπίτια των ανθρώ­πων, σαν να είμαστε το μεσημεριανό και το βραδινό τους φαγητό. Αν δεν μας δουν μια μέρα, θα μας δουν την επόμενη».

Πάντως ο Έλληνας μέσα από τη σειρά έχει αποδείξει ότι αυτοσαρκάζεται κυρίως στους δύσκολους καιρούς. Τα επεισόδια με τον εγκλεισμό των ζευγαριών λόγω καραντίνας είχαν μεγάλη επιτυχία. «Μιλήσαμε γι' αυτό που συμβαίνει. Όλα αυτά που είδατε είναι αυτά που βι­ώνουμε, πάντα μέσα από τη ματιά του χιούμορ».

Η «Μουρμούρα» σε όλα αυτά που ζούμε είναι μάλλον το εμ­βόλιο που ψάχνουμε. Για μία ώρα σε κάνει να ξεχαστείς. «Νομίζω πως είναι. Είμαστε, όπως λέω κι εγώ. η "αντιβίωση" στην καθημερινότητα μα$».

Είναι εύκολο να αποσπάσει κα­νείς το γέλιο από τον τηλεθεατή, ειδικά σε μια τόσο δύσκολη πε­ρίοδο;

«Όχι. καθόλου. Και αυτό το ζω με την περιοδεία. Είναι έμφυτο το χιού­μορ στον Έλληνα. Δεν του έχει φύ­γει».

Μετά από τόσα χρόνια προβολής, π «Μουρμούρα» τελικά έχει ακόμη πολύ υλικό.

«Μη νομίζετε, είναι δύσκολο. Είναι πολλά τα επεισόδια, τώρα γυρνάμε το 510ο , και δεν είναι εύκολο να γεννάς εκ του μηδενός θέματα και ατά­κες. Οι σεναριογράφοι μας είναι ήρωες και τους θαυμάζουμε. Και το σημα­ντικό, δεν έχουν κάνει καμία έκπτωση κάθε φορά που μας φέρνουν κάτι και­νούριο».

Με την Κλέλια Ρένεση έχετε γίνει αχτύπητο ζευγάρι. «Δέσαμε από την πρώτη στιγμή, από τα δοκιμαστικά. Είναι απολαυστική».

Πάντως η κυρία Καίτη έχει κάνει πολλές υποχωρήσεις για χάρη του κυρ Ηλία;

«Κι εγώ καμιά φορά χαριτολογώντας λέω ότι κάτι δεν πάει καλά με αυτή τη γυναίκα. Έχει κά­νει όντως τεράστιες υποχωρήσει για έναν τόσο συντηρητικό άνθρωπο που έχει συγκεκριμένες ιδέες για την οικογένεια και τη θέση της γυναίκας. Πρέπει να τον ερωτεύτη­κε πολύ για να τα κάνει όλα αυτά. Εκείνη εί­ναι η χαρά της ζωής».

Και τι γυναίκα. Κούκλα! «Ελα ντε. Ούτε στο όνειρο του. Εκείνος είναι γκρινιάρης, συντηρητικός».

Και ο κυρ Ηλίας όμως είναι ερωτευμένος μαζί της, όσο κι αν δεν το δείχνει.

«Μπορεί να το παίζει λίγο σκληρός, αλλά όλοι ξέρουμε ποιος είναι ο αρχηγός στην οικογένεια, η γυ­ναίκα».

Ποιο θα είναι το επόμενο επίπεδο στη σχέση τους;

«Όταν έφυγε η Δάφνη Λαμπρόγιαννη, ψάχναμε σενιαριακά πώς θα αναπτύξουμε τη σειρά και δόθηκε η πολύ καλή λύση να πέφτει στον έρωτα του Ηλία η Καίτη κι εκείνος να μην τη θέλει και ήταν πολύ έξυπνο. Τώρα υπάρχει μια άλλη εξίσου πανέξυπνη λύση για του χρόνου. Τσακωνόμαστε, χωρίζουμε-και μένουμε στο ίδιο σπίτι εξαιτίας του παιδιού και του ενοικίου. Οπό­τε καταλαβαίνετε τι γίνεται. Παίζουμε σαν τη γάτα με το ποντίκι. Δεν έχουμε χω­ρίσει επί της ουσίας, αλλά αυτό δίνει τροφή για νέες καταστάσεις και πολλές μουρμού­ρες. Ρίχνουμε πολύ γέλιο και το απολαμβάνουμε πολύ».

Και πιστεύαμε ότι φέτος θα την παντρευτείτε. «Για να δούμε αν θα γίνει κι αυτό κάποτε. Άλλωστε φτά­σαμε ένα βήμα πριν τον γάμο», αποκαλύπτει ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης στο tv 24.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved