Media

YFSF: Δύσκολη μέρα για τον Αργύρη Αγγέλου που έγινε Britney Spears 2 φορές (pics- video)

Με τον Αργύρη Αγγέλου, ως Britney Spears έκλεισε το YFSF

Σε μια εμφάνιση που τα είχε όλα. Και πολύ χορό και γυναικεία φωνή και κουνήματα και διπλή εγγραφή τελικά.... Δεν ήταν η μέρα του. Γιατί η πίεση στον Αργύρη Αγγέλου ξεκίνησε από νωρίς. Το πρωί βρέθηκε στο υπερσύγχρονο και ολοκαίνουργιο στούντιο Κάπα 2, του Γιάννη Καραγιάννη που φιλοξενεί φέτος το YFSF5 για να κάνει τα γυρίσματα για το ασανσέρ με την Μαρία Μπεκατώρου αλλά και την τελευταία πρόβα του επί σκηνής.

Έφυγε άρον άρον με το που τελείωσε για να πάει στο θέατρο Παλλάς όπου είχε απογευματινή παράσταση στο "Ζητείται Ψεύτης" και με το που τελείωσε ξαναγύρισε στα στούντιο στο Μαρκόπουλο μαζί με τον Αλέξη Γεωργούλη για να ετοιμαστεί για την εμφάνισή του που λόγω του φορτωμένου προγράμματός του μπήκε τελευταία στο πρόγραμμα. Με τόση κούραση κι όμως ο Αργύρης ήταν εξαιρετικός, πλην όμως η ντουντούκα που χρησιμοποιήθηκε για το act έκανε ηχητικές παρεμβολές την ώρα που ο Αργύρης χόρευε και τραγουδούσε με αποτέλεσμα όταν ολοκλήρωσε τον άθλο του, να χρειαστεί να το ξανακάνει. Ούτε στον εχθρό μας.

Τόσο οι χορευτές που τον συνόδευαν, όσο και ο κόσμος στο στούντιο ανέλλαβε με πολύ ζεστό χειροκρότημα και επευφημίες να τον εμψυχώσει και έτσι ο Αργύρης ξαναπέρασε αυτά τα περίπου τρία λεπτά χοροπηδητού με την ψυχή στο στόμα από την κούραση. Μπράβο του και για την προσπάθεια, που ήταν πολύ καλή, αλλά και για το κουράγιο του.

Δείτε εδώ το βίντεο με την εμφάνισή του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved