Σπύρος Πώρος: Ζει μόνιμα στη Ν.Ζηλανδία- Ο έρωτας και ο πρωτότυπος αρραβώνας
Showbiz

Σπύρος Πώρος: Ζει μόνιμα στη Ν.Ζηλανδία- Ο έρωτας και ο πρωτότυπος αρραβώνας

Καινούργια σελίδα στην προσωπική του ζωή γύρισε ο Έλληνας φωτογράφος, Σπύρος Πώρος, ο οποίος τα τελευταία έξι χρόνια έχει εγκατασταθεί μόνιμα στα Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας.

Ο Σπύρος Πώρος πριν από λίγες μέρες αρραβωνιάστηκε στην Αργεντινή τη σύντροφο του Κριστίνα Κασάρες, η οποία επίσης ζει μόνιμα στη Νέα Ζηλανδία, όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά ως κτηματομεσίτρια. Αν και γνωρίστηκαν πριν από δύο χρόνια στο αγαπημένο του Bar restaurant, έγιναν ζευγάρι πριν από μερικούς μήνες, ενώ η τελετή του αρραβώνα τους πραγματοποιήθηκε σε παραδοσιακό marae, ιερό τόπο συγκέντρωσης των Μαορί.

Για να επιτρέψουν να γίνει αυτό πρέπει να είναι κάποιος μέρος της οικογενείας των Μαορί. Η τελετή πραγματοποιήθηκε με όλους τους κανόνες πρωτοκόλλου στις 7 Μαρτίου. Στην αρχή μάλιστα έγινε το powhiri, τελετή καλωσορίσματος.

Ο φωτογράφος έχει υπάρξει παντρεμένος στο παρελθόν με την Kylie Bax, με την οποία απέκτησαν τρεις κόρες, ενώ έχει ακόμη δυο παιδιά από προήγουμενους γάμους. Ο γνωστός φωτογράφος δεν επιθυμεί να απασχολεί με την προσωπική του ζωή, κάτι που έχει δηλώσει κι ο ίδιος στο παρελθόν.

Δείτε φωτογραφίες, και τη σύντροφό του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved