Hugh Jackman: Το πριβέ πάρτι στην Αντίπαρο με άρωμα... Hollywood (photos)
Hollywood

Hugh Jackman: Το πριβέ πάρτι στην Αντίπαρο με άρωμα... Hollywood (photos)

Πριβέ πάρτι του Hugh Jackman στη βίλα του Tom Hanks στην Αντίπαρο, με λαμπερούς καλεσμένους τον Bono και τη Nia Vardalos.

Η Αντίπαρος έγινε για λίγο... Hollywood και δεν το πήρε χαμπάρι κανείς.
Σύμφωνα μάλιστα με τις πληροφορίες της εφημερίδας «Espresso», ο σταρ της μεγάλης οθόνης Hugh Jackman βρέθηκε πριν από περίπου 10 μέρες στο πανέμορφο κυκλαδίτικο νησί με τη γυναίκα του Ντέμπορα Λι Φαρνές και τα παιδιά τους Οσκαρ Μαξιμίλιαν και Αβα Ελιοτ.

Η οικογένεια του κινηματογραφικού «Γούλβεριν» φιλοξενήθηκε από τον Τομ Χανκς και τη Ρίτα Γουίλσον στη βίλα που διατηρούν στην Αντίπαρο.

Εκεί, όπως μας μετέφερε αξιόπιστη πηγή, έγινε κι ένα πριβέ πάρτι με αφορμή τον εορτασμό των γενεθλίων του γιου του ηθοποιού Οσκαρ Μαξιμίλιαν Τζάκμαν.

Σ' αυτό παρευρέθηκαν -μεταξύ άλλων- η Nia Vardalos και ο Bono των U2 με τη σύζυγό του Αλι. Μάλιστα, ο δημοφιλής καλλιτέχνης τραγούδησε κιόλας φιλικά, για τη χολιγουντιανή παρέα και φυσικά καταχειροκροτήθηκε.

Η άφιξη και ολιγοήμερη παραμονή του Hugh Jackman στην Ελλάδα δεν διέρρευσε, καθώς ο αστέρας του σινεμά και η οικογένειά του έφτασαν στη χώρα μας με ιδιωτικό τζετ και προσέγγισαν στη συνέχεια την Αντίπαρο με σκάφος.

Μόνο κάποιοι ντόπιοι πληροφορήθηκαν για πάρτι και κάπως έτσι, στόμα με στόμα, οι πληροφορίες έφτασαν τελικά στ' αυτιά μας, όταν πια ο διάσημος ηθοποιός είχε αναχωρήσει για τις ΗΠΑ. Ο ίδιος, άλλωστε, το βράδυ του Σαββάτου έδωσε μια παράσταση σε θέατρο του Μαϊάμι και αποθεώθηκε, ενώ κυκλοφόρησαν και πολλές φωτογραφίες από το κοσμικό γεγονός.

O leader των U2, από την άλλη μεριά, συνεχίζει να βρίσκεται στη χώρα μας σε κρουαζιέρα με σκάφος στις Κυκλάδες. Μόλις προχθές, μάλιστα, εθεάθησαν με τη γυναίκα του να κάνουν τη βόλτα τους στη Μύκονο, συνοδευόμενοι από δύο άντρες της προσωπικής ασφάλειάς τους.

Οσο για τον Tom Hanks, μετά τη φιλοξενία του καλού του φίλου στο σπίτι του στην Αντίπαρο και το πάρτι ταξίδεψε για λίγο στην Αθήνα, προκειμένου ν' απολαύσει τη γυναίκα του στη συναυλία που έδωσε στο πλαίσιο του Summer Nostos Festival, στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα «Σταύρος Νιάρχος».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved