Το δράμα του Χάρι Πότερ: Η εξάρτηση από το ποτό και η απίστευτη περιουσία του!
Hollywood

Το δράμα του Χάρι Πότερ: Η εξάρτηση από το ποτό και η απίστευτη περιουσία του!

Χάρι Πότερ:  Ο γνωστός ηθοποιός Ντάνιελ Ράντκλιφ εξομολογήθηκε το δράμα του μετά την επιτυχία του

Ο γνωστός βρετανός ηθοποιός Ντάνιελ Τζέικομπ Ράντκλιφ, αποκάλυψε ότι την περίοδο που βρισκόταν στο επί­κεντρο της δημοσιότητας χάρη στις ταινίες «Χάρι Πότερ» ένιωθε ενοχές για την «παράλο­γη» επιτυχία του.

Η διεθνής αναγνωρισιμότητα και η περιουσία ύψους 100.000.000 ευρώ που του απέ­φεραν ήταν αρχικά ό,τι καλύτερο μπορούσε να ονειρευτεί, όμως στην πορεία εξελίχτηκαν σε βρα­χνά για τον νεαρό τότε ηθοποιό, ο οποίος μη μπορώντας να δια­χειριστεί τη φήμη του στράφηκε στο αλκοόλ. «Υπήρξα τρελά τυ­χερός και πιστεύω ότι έχω μέσα μου ένα αίσθημα ενοχής για το γεγονός ότι μου συνέβη κάτι τό­σο εκπληκτικό όταν ήμουν τόσο νέος» δήλωσε σε συνέντευξη του.

Όπως παραδέχτηκε, το έντο­νο ενδιαφέρον των ΜΜΕ για τη ζωή του τον ανάγκα­σε να βρει «παρηγοριά» στο αλκοόλ, ενώ εκτροχιάστηκε εντελώς όταν άρχισε να πανικοβάλλεται για τη ζωή μετά τον Χάρι Πότερ. «Άρχισα να πίνω πολύ προς το τέλος του Πότερ και αφότου τελείωσε. Ήταν πανικός. Δεν ήξερα τι θα έκανα μετά και δεν ένιωθα άνετα με τον εαυ­τό μου» είπε. '

Ο Ράντκλιφ κατάφερε να κό­ψει το ποτό το 2010 και αισθάνε­ται, όπως λέει, απόλυτα ευτυχής γι αυτό, όμως εξακολουθεί να αναρωτιέται αν ο αλκοολισμός ήταν κάτι που θα του συνέβαινε έτσι κι αλλιώς ή αν έχει να κάνει με τον «Χάρι Πότερ».

«Ποτέ δεν θα μάθω. Υπάρ­χει ιστορικό στην οικογένεια μου εδώ και γενιές. Όχι στη μητέρα μου και στον πατέρα μου, όμως» πρόσθεσε εξηγώντας ότι οι γο­νείς του ήταν αυτοί που τον βοή­θησαν να αντεπεξέλθει στις προ­κλήσεις της δημοσιότητας και να ξε­περάσει το πρόβλημα του, καθώς και το γεγονός ότι δεν ζει σε μόνιμη βάση στο Λος Αντζελες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved