Για Όσκαρ οι πίτες της κυρα-Βαγγελιώς
Showbiz

Για Όσκαρ οι πίτες της κυρα-Βαγγελιώς

Οι πίτες της κυρα-Βαγγελιώς ξετρέλαναν τον Ντένζελ Ουάσινγκτον, ο οποίος φεύγοντας για Αμερική θέλησε να την πάρει μαζί του!

«Άνθρωπος με χιούμορ, έφυγε γοητευμένος από το Ζαγόρι, εκφράζοντας τη θέλησή του να ξανάρθει» αναφέρει ο Κωνσταντίνος Βαγγελής, που φιλοξένησε στον παραδοσιακό ξενώνα του «Καδί» τον χολιγουντιανό σταρ και τη σύζυγό του Πολέτα.
Στον ίδιο ξενώνα, από τον Νοέμβριο, που ξεκίνησαν τα γυρίσματα της ταινίας «Born to be murdered», έχουν καταλύσει μέλη της παραγωγής και ο πρωταγωνιστής της ταινίας και γιος του Ντένζελ Ουάσινγκτον, Τζον Ντέιβιντ Ουάσινγκτον.

«Απλός και προσιτός»

«Ο Ντένζελ είχε ζητήσει να μείνει εκεί όπου βρίσκεται ο γιος του. Μπήκε στον ξενώνα ένας από τους πιο απλούς ανθρώπους που έχω δει ποτέ στη ζωή μου. Ενας αγαπημένος ηθοποιός. Χαμογελαστός, προσιτός, ευγενικός», είπε στο epiruspost ο κ. Βαγγελής και περιέγραψε την Πολέτα Ουάσινγκτον ως «την πιο γλυκιά μανούλα της διπλανής πόρτας».

Ο βραβευμένος με Οσκαρ ηθοποιός, ο οποίος έφτασε στη χώρα μας με ιδιωτικό τζετ, πέρασε όλες τις ημέρες στο Τσεπέλοβο παρακολουθώντας τον γιο του στα γυρίσματα, κάνοντας βόλτες στο χωριό, συνομιλώντας με τους ντόπιους στα καφενεία και στις ταβέρνες και βγάζοντας χαμογελαστός φωτογραφίες με όποιον του το ζητούσε. Παράλληλα, απόλαυσε όλες τις ντόπιες σπεσιαλιτέ, δείχνοντας ιδιαίτερη προτίμηση στις χειροποίητες πίτες της κυρα-Βαγγελιώς. Από την άλλη, ο υιός Ουάσινγκτον είχε αδυναμία στην κοτόσουπα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved