Η Φωτεινή Αθερίδου διάλεξε τον πιο γλυκό τρόπο για να αποκαλύψει το φύλο του μωρού της!
Showbiz

Η Φωτεινή Αθερίδου διάλεξε τον πιο γλυκό τρόπο για να αποκαλύψει το φύλο του μωρού της!

Μπορεί ο πατέρας της μέλλουσας μαμάς, ο Θοδωρής Αθερίδης να είπε εδώ και εβδομάδες ότι «κατά πάσα πιθανότητα έχουμε αγόρι» όμως ο γυναικολόγος και οι άμεσα ενδιαφερόμενοι, δεν το είχαν επιβεβαιώσει.

Η Φωτεινή Αθερίδου λοιπόν βρήκε τον πιο γλυκό τρόπο για να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους την είδηση για το φύλο του μωρού που περιμένει με τον σύντροφό της Κωνσταντίνο Μαγκλάρα.

Φυσικά, το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας και τα πάντα κινούνται γύρω από το μωρό που είναι στον δρόμο και πρόκειται να έρθει σε λίγους μήνες. Το ίδιο ισχύει και για τον… φοβερό παππού ο οποίος δεν βλέπει την ώρα να έρθει ο πελαργός.

Το ζευγάρι δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα παντρευτεί άμεσα ή δεν το αφορά, προς το παρόν τουλάχιστον, ο γάμος, όμως το σίγουρο είναι πως οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι και προφανώς ένας γάμος δεν θα αλλάξει κάτι ανάμεσά τους.

Τελικά, όμως, ισχύει αυτό που είχε πει ο παππούς ή το ζευγάρι περιμένει κοριτσάκι; Δείτε στην παρακάτω gallery τι αποκάλυψε και με ποιον τρόπο η Φωτεινή Αθερίδου για το φύλο του μωρού της…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved