Αυτό είναι το μυστικό ομορφιάς για τέλεια επιδερμίδα από τη Δανάη Παππά (photos)
Showbiz

Αυτό είναι το μυστικό ομορφιάς για τέλεια επιδερμίδα από τη Δανάη Παππά (photos)

Η γνωστή ηθοποιός, Δανάη Παππά, μιλώντας σε γνωστό περιοδικό, αποκάλυψε το μυστικό ομορφιάς για τέλεια επιδερμίδα.

Ποια προϊόντα κρύβει μέσα στην τσάντα της και ποια είναι η σχέση της με το μακιγιάζ;

Ποια είναι η καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς σου σήμερα;

Κάθε πρωί, το πρώτο πράγμα που κάνω μόλις ξυπνήσω είναι να ρίξω άφθονο νερό στο πρόσωπό μου και στη συνέχεια απλώνω μια κρέμα με δείκτη προστασίας για τον ήλιο. Αν οι δουλειές που έχω μου επιτρέπουν να μη χρησιμοποιήσω μακιγιάζ, τότε προτιμώ να αφήσω την επιδερμίδα μου να αναπνεύσει.

Στο τέλος της ημέρας, ξεβάφομαι με ένα ειδικό σαπούνι για το πρόσωπο και εφαρμόζω δυο ειδικές κρέμες για επιδερμίδες με τάσεις ακμής. Μία φορά στις δύο εβδομάδες θα εφαρμόσω μια ενυδατική μάσκα προσώπου μετά τον καθαρισμό και πριν τις κρέμες.

Σε ό,τι αφορά την επιδερμίδα του σώματος, δεν κάνω πολλά. Προσπαθώ, όμως, κάθε φορά μετά το μπάνιο να βάλω μια ενυδατική κρέμα, ειδικά τώρα το καλοκαίρι, που ο ήλιος αφυδατώνει περισσότερο το δέρμα.

Ποια είναι η σχέση σου με το μακιγιάζ;

Το μακιγιάζ είναι ο ερωτάς μου. Το καθημερινό μου μακιγιάζ προτιμώ να είναι τελείως φυσικό, με λίγο eyeliner στην εξωτερική γωνία του ματιού για να «ανοίγει» λίγο το βλέμμα. Στις βραδινές μου εμφανίσεις κάνω κάθε φορά κάτι διαφορετικό-αρκεί να έχω χρόνο να προετοιμαστώ με την ησυχία μου.

Μου αρέσει πολύ να πειραματίζομαι με διάφορα χρώματα. Πιστεύω ότι αφιερώνω τόσο χρόνο επειδή απολαμβάνω τη διαδικασία και όχι γιατί θέλω να είμαι κάπως βαμμένη όταν βγω.

Τι προϊόντα ομορφιάς θα βρει κάποιος στην τσάντα σου;

Θα βρει σίγουρα ένα gloss χωρίς χρώμα για να ταιριάζει με οποιαδήποτε απόχρωση κραγιόν στα χείλη και ένα κονσίλερ για να καλύψω τυχόν ατέλεια, σε περίπτωση που δεν έχω χρόνο να γυρίσω σπίτι.

Τι θα πάρεις μαζί στις διακοπές σου;

Στις διακοπές έχω πάντα μαζί μου ένα αντηλιακό προσώπου με χρώμα και υψηλό δείκτη προστασίας. Ένα κονσίλερ, μια ελαφριά πούδρα, μια παλέτα με μπρόνζερ για contouring και highlighter , μια ελαφριά πούδρα, μια παλέτα με μπρόνζερ για contouring και highlighter-τα οποία χρησιμοποιώ και ως σκιές ματιών-, μια μάσκαρα και το αγαπημένο μου gloss, είπε στο περιοδικό In Style.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved