Ζωή Παπαδοπούλου: «Θέλουμε σύντομα ένα παιδί» (Photos)
Showbiz

Ζωή Παπαδοπούλου: «Θέλουμε σύντομα ένα παιδί» (Photos)

Η τραγουδίστρια Ζωή Παπαδοπούλου και ο βολεϊμπολίστας Θοδωρής Πλεμμένος ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας και κάνουν ήδη σχέδια για τη δημιουργία οικογένειας.

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους διανύουν η Ζωή Παπαδοπούλου και ο Θοδωρής Πλεμμένος, που παντρεύτηκαν πριν από λίγες ημέρες έπειτα από δυόμισι χρόνια σχέσης. Η τραγουδίστρια και ο βολεϊμπολίοτας αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης με κουμπάρους τον ερμηνευτή Κώστα Καραφώτη και την οδοντίατρο Φωτεινή Γαϊτανίδου.

«Οι κουμπάροι είναι καρδιακοί μας φίλοι, ουσιαστικοί, και η επιλογή ήταν αυτόματη. Θέλαμε και οι δύο κουμπάροι να είναι άνθρωποι που αγαπάμε και μας αγαπούν», λέει η Ζ. Παπαδοπούλου και, ξεφυλλίζοντας το γαμήλιο άλμπουμ της μοιράζεται με τη Real news τα συναισθήματα της γι' αυτή την τόσο σημαντική για εκείνη ημέρα. «Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στο Κορωπί, παρουσία στενών συγγενών και καλών φίλων.

Η προετοιμασία του γάμου μας ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία, γεμάτη χαρά και αγάπη. Επιλέξαμε το Κτήμα Μεσόγειος το οποίο ανήκει στην πολυαγαπημένη μας φίλη Μαρία Μπραϊμνιώτη, κάτι που σημαίνει ότι αισθανόμασταν και οι δύο οικεία. Πέραν αυτού, είναι ένα κτήμα κατάφυτο, με υψηλή αισθητική και διαθέτει ένα πανέμορφο εκκλησάκι. Ολοι αυτοί οι λόγοι ήταν σημαντικοί για να παντρευτούμε εκεί».
Η Ζωή είναι απολύτως σίγουρη για την επιλογή της.

«Ο Θοδωρής είναι ο άνθρωπος μου. Είναι άντρας παλαιάς κοπής με καθαρό βλέμμα, ζεστός τρυφερός προστατευτικός υποστηρικτικός με χιούμορ - μάγκας με την αληθινή έννοια της λέξης», εξηγεί ξεχειλίζοντας από έρωτα, ενώ παράλληλα δεν κρύβει την επιθυμία να πραγματοποιηθεί σύντομα ή ευχή «και καλούς απογόνους» που δέχονταν στην εκκλησία: «Με χαρά ευχόμαστε σύντομα να έρθει κι ένα παιδί».


Αν και είχαν προγραμματίσει αρχικά γαμήλιο ταξίδι στη Σαντορίνη, οι νεόνυμφοι επέλεξαν τελικά τη Δημητσάνα, έναν πιο κοντινό προορισμό. Τόσο η Ζωή όσο και ο Θοδωρής πρέπει να επιστρέψουν σύντομα στις επαγγελματικές υποχρεώσεις τους. «Αυτόν τον χειμώνα θα συνεχίσω την περιοδεία μου σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό, ενώ μέχρι τα Χριστούγεννα θα κυκλοφορήσει και το νέο τραγούδι μου.

Βέβαια, έχω και άλλα όμορφα σχέδια, τα οποία θα δρομολογηθούν με τη νέα χρονιά. Ο Θοδωρής συνεχίζει και φέτος την επιτυχημένη πορεία του στην ομάδα βόλεϊ του Πανερυθραϊκού και παράλληλα συνεχίζει το personal training που έχει ως βάση το βόλεϊ», λέει η πανευτυχής τραγουδίστρια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved