Βαφτίστηκε η Αλίκη Βουγιουκλάκη! Συγκινητικές στιγμές στη Γλυφάδα! (photos)
Showbiz

Βαφτίστηκε η Αλίκη Βουγιουκλάκη! Συγκινητικές στιγμές στη Γλυφάδα! (photos)

Έγινε χθες στον Άγιο Κωνσταντίνο στη Γλυφάδα η βάφτιση της… νέας Αλίκης Βουγιουκλάκη, κόρης του ανιψιού της αξέχαστης Αλίκης, Αιμίλιου Βουγιουκλάκη.

Το θέμα της βάπτισης, της εγγονής του Αντώνη Βουγιουκλάκη ήταν «Η λίμνη των κύκνων» και η μικρή νεοφώτιστη ήταν πολύ ήσυχη και μονίμως χαμογελαστή.

Νονοί της μικρής ήταν ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο Δημήτρης Κιούσης και η Χριστιάνα Παπαγεωργάκη ενώ το «παρών» στη βάφτιση έδωσαν στενοί συγγενείς και επώνυμοι φίλοι του Αιμίλιου και της Κατερίνας Βουγιουκλάκη τόσο από τον πολιτικό όσο και από τον καλλιτεχνικό χώρο.

Ανάμεσά τους οι Αντώνης Σαμαράς, Μπέσσυ Αργυράκη, Μαίρη Βιδάλη, Άννα Φόνσου, Άριελ Κωνσταντινίδη, Φάνη Πάλη Πετραλιά, Κώστας Πρέκας, Γιάννης Ζουγανέλης, Τάκης Ζαχαράτος καθώς και όλοι οι Δήμαρχοι Νοτιών Προαστίων.

Μία από τις πιο όμορφες λεπτομέρειες της βάφτισης ήταν ότι το μυστήριο τέλεσε ο Μητροπολίτης Γλυφάδας, Ελληνικού, Βάρης, Βούλας και Βουλιαγμένης ο οποίος ήταν και αυτός που κοινώνησε τη θεία του Αιμίλιου, Αλίκη Βουγιουκλακη λίγο πριν φύγει από τη ζωή, 23 χρόνια πριν.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved