Κωνσταντίνος Καζάκος: Η επιθυμία του να συνεργαστεί στο θέατρο με την αδερφή του και την κόρη του
Showbiz

Κωνσταντίνος Καζάκος: Η επιθυμία του να συνεργαστεί στο θέατρο με την αδερφή του και την κόρη του

Στο θέατρο συνεργάζεται με τον πατέρα του, Κώστα Καζάκο, ενώ στην τηλεόραση με την πρώην σύζυγο του, Τάνια Τρύπη. Η υποκριτική είναι... οικογενειακή υπόθεση στην περίπτωση του Κωνσταντίνου Καζάκου, καθώς ασχολείται με αυτή και η κόρη του, Τζένη, όπως και η αδελφή του, Ηλέκτρα.

Ο ηθοποιός μίλησε στο ΛΟΙΠΟΝ για τη δουλειά του αλλά και για την μεγάλη του επιθυμία, να παίξει στο μέλλον μαζί με αδελφή του, την κόρη του, τον πατέρα του, αλλά και το γιο του, ο οποίος έχει εκδηλώσει από τώρα την επιθυμία να γίνει ηθοποιός καθώς το μήλο έχει πέσει κάτω από τη... μηλιά.


Με την υποκριτική πλέον ασχολείται και η αδελφή σου, η Ηλέκτρα, όπως και η κόρη σου, η Τζένη. Φαντάζεσαι να παίζετε όλη η οικογένεια μαζί σε μια παράσταση;


«Αυτό θα ήταν πολύ ωραίο να παίζουμε όλοι μαζί σε μια παράσταση, η αδελφή μου, η κόρη μου, ο πατέρας μου κι εγώ... Από πολύ παλιά, η υποκριτική ήταν, οικογενειακή υπόθεση, υπήρχαν οικογενειακοί θίασοι, όχι μόνο εδώ, παντού. Κι οι Σαιξπηρικοί θίασοι, οι περισσότεροι, ήταν οικογενειακοί, ήταν παράδοση που περνάει από το μπαμπά στο παιδί, από το παιδί στο εγγόνι... έτσι πάει. Είναι εξαιρετικά δύσκολο για ένα παιδί, να μεγαλώσει στο χώρο αυτό και να... ξεφύγει. Είναι γοητευτικός, όμορφος, αλλά σκληρός και δύσκολος χώρος. Οπότε θα δούμε τι θα συμβεί... και το μικρό μου, δεν τον βλέπω να ξεφεύγει πολύ εύκολα»


Αναφέρεσαι στο γιο σου;

«Ναι στο γιο μου, ο οποίος λέει ότι θέλει να γίνει ηθοποιός είναι 8 χρονών τώρα»


Σου αρέσει αυτό;

«Εμένα το καλύτερο μου είναι να φτάσω στην ηλικία του πατέρα μου και να παίζω με τα δύο μου παιδιά, αυτό είναι τέλειο. Μακάρι να γίνει... θα ήθελα να παίξω και με την αδελφή μου, την Ηλέκτρα, η οποία τώρα είναι 18 χρονών, είναι μικρότερη από την κόρη μου, την Τζένη, Ο αδελφός μου, ο Αλέξανδρος, είναι 22 χρονών και η Μάγια είναι η μικρότερη, γύρω στα 13. Θα είναι χαρά μας να βρεθούμε όλοι μαζί και να παίζουμε», λέει ο ηθοποιός στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved