Γιάννης Πουλόπουλος: Γιατί χάνει την περιουσία του ο δημοφιλής τραγουδιστής;
Showbiz

Γιάννης Πουλόπουλος: Γιατί χάνει την περιουσία του ο δημοφιλής τραγουδιστής;

Γιάννης Πουλόπουλος: Στο σφυρί βγαίνει σήμερα ένα οικόπεδο - φιλέτο στην Εκάλη!

«Καμαρούλα μια σταλιά» τραγουδούσε ο Γιάννης Πουλόπουλος τη δεκαετία του'60, όταν το άστρο του άρχισε να λάμπει. Η «καμαρούλα» όμως με τα χρόνια εξελίχθηκε σε μία μεγάλη ακίνητη περιουσία, ακολουθώντας την ανοδική πορεία της καριέρας του αγαπητού τραγουδιστή.

Εξάλλου ο ίδιος ποτέ δεν έκρυψε ότι προτιμούσε να επενδύει σε γη τα χρήματα που κατέθεταν στα πόδια του δισκογραφικές και νυχτομάγαζα, ιδίως στα χρόνια της μεγάλης ακμής, ακολουθώντας το ρεύμα της εποχής.

Τώρα, όμως, αυτή η μεγάλη ακίνητη περιουσία αρχίζει να «ξηλώνεται», καθώς τράπεζα βγάζει σε πλειστηριασμό σήμερα, ένα από τα «φιλέτα» που κατέχει ο λαϊκός βάρδος.

Πρόκειται για ένα οικόπεδο 1.466τ,μ. στην Εκάλη, με τιμή εκκίνησης τα 757.218 ευρώ. Το συγκεκριμένο περιουσιακό στοιχείο είχε περιέλθει στην κατοχή του κ. Πουλόπουλου τη δεκαετία του 70. Εντός του οικοπέδου υπήρχε παλιά ένα διώροφο κτίσμα που έχει κατεδαφιστεί, ενώ σήμερα, όπως καταγράφει το δελτίο πλειστηριασμού, υπάρχει ασύμμετρος πισίνα 20 τ.μ. με φρεάτιο.

Επίσης, περιμετρικά του οικοπέδου υπάρχουν 25 πεύκα και τέσσερα κυπαρίσσια. Είναι περιφραγμένο με κάγκελα και έχει τρείς πόρτες εισόδου. Μία μονή και δύο διπλές.

Το ακίνητο της Εκάλης ο δημοφιλής τραγουδιστής, ο οποίος απέχει από τις πίστες εδώ και πολλά χρόνια, φέρεται να το έβαλε σε υποθήκη το 2014, όταν έλαβε δάνειο ύψους 300.000 ευρώ από τράπεζα για να ενισχύσει την οικογενειακή επιχείρηση που διατηρεί στην Άνοιξη Αττικής. Πρόκειται για έναν πολυχώρο κοινωνικών εκδηλώσεων, με την ονομασία «Ranch Ekru», που δημιούργησε η οικογένεια του to2009, όταν δηλαδή ξεκινούσε η οικονομική κρίση.

Στο τιμόνι της επιχείρησης βρίσκονται η σύζυγός του Μπέττυ Κοκκινάκη και η κόρη του Άντα (σ.ο. Αλεξάνδρα) Πουλόπουλου. Ο πολυχώρος, ο οποίος χρησιμοποιείται και ως τουριστικό κατάλυμα μιας και διαθέτει τρείς σουίτες, προφανώς δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις και ως εκ τούτου η τράπεζα προχωρά τώρα στον πλειστηρι­ασμό του υποθηκευμένου οικοπέδου.

Διαβάστε τη συνέχεια στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved