«Έκραξαν» τη Μελιτά επειδή εγκατέλειψε ανήλικη σε φάρσα του «Best Friend’s Fear» (Photos)
Showbiz

«Έκραξαν» τη Μελιτά επειδή εγκατέλειψε ανήλικη σε φάρσα του «Best Friend’s Fear» (Photos)

Θύμα του Σάββα Πούμπουρα και της εκπομπής «Best Friend’s Fear» έπεσε η Τζένη Μελιτά η οποία προκάλεσε αντιδράσεις στα social media επειδή εγκατέλειψε ένα παιδάκι!

Συγκεκριμένα, η Μελιτά βρέθηκε για μια συνεργασία σε ένα άγνωστό σπίτι και λόγω μιας συγκυρίας αναγκάστηκε να μείνει μόνη μαζί με ένα ανήλικο κορίτσι της οικογένειας.

Ξαφνικά η όμορφη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια άρχισε να βιώνει στιγμές βγαλμένες από μεταφυσικό θρίλερ και -όπως ήταν φυσικό- το έβαλε στα πόδια για να γλιτώσει.
Το κοριτσάκι άρχισε να της φωνάζει πως φοβάται και η παρουσιάστρια την καθησύχασε λέγοντάς της πως θα την πάρει μαζί, αλλά τελικά παράτησε την μικρή και έφυγε τρέχοντας…


Μετά από αυτό η Τζένη Μελιτά δέχθηκε άγριο διαδικτυακό «πέσιμο».

«Είπε σε ένα παιδάκι που φοβόταν ότι θα κλείσει το τηλέφωνο και θα πάει αμέσως, και το εγκατέλειψε αβοήθητο;» έγραψες ένας. «Αυτή η Μελιτά πρέπει πραγματικά να είναι ο ορισμός του παρτάκια/εγωιστή ανθρώπου, που νοιάζεται μόνο για το συμφέρον του» σχολίασε άλλος χρήστης του twitter.

«Ένα έχω να πω…. Το κοριτσάκι της διπλανής πόρτας που βγήκε στο μεροκάματο (στην πρώτη φάρσα με το φάντασμα) έκατσε μαζί με το κοριτσάκι και το κράταγε αγκαλιά για να μην φοβάται…… Σε αντίθετη περίπτωση η ντίβα Μελιτά το παράτησε με το καλημέρα!», ήταν ένα ακόμη σχόλιο.

Από την πλευρά του ο παρουσιαστής της εκπομπής «Best Friend’s Fear» Σάββας Πούμπουρας, θέλησε να υπερασπιστεί τη Τζένη Μελιτά, με ανάρτηση του στα social media:

«Επειδή ακούγαμε τις κλήσεις της Τζένης Μελιτά, έφυγε από το σπίτι όταν είχε ενημερωθεί ότι ο πατέρας του παιδιού ήταν σχεδόν δύο λεπτά από το σπίτι. Ποτέ μην κρίνετε κάποιον, χωρίς να γνωρίζετε ολόκληρη την ιστορία. Δεν θα έχετε ποτέ όλη την εικόνα και σας καταλαβαίνω.

Καλό θα είναι να μη βγάζουμε βιαστικά συμπεράσματα για έναν εξαιρετικό και γλυκύτατο άνθρωπο. Μπορείτε να με πείτε σκληρό στις φάρσες. Πιο σκληρό όμως θεωρώ το ψυχολογικό bullying που δέχεται ένας άνθρωπος που βρέθηκε σε μια θέση, που δεν έχετε ιδέα τι πέρασε. Να σκέφτεστε με αγάπη και κατανόηση» ανέφερε ο παρουσιαστής.

Δείτε τη φάρσα στο βίντεο που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved