Ελένη Μενεγάκη: Τα παιδικά χρόνια στην Κάρυστο και η μεγάλη αποκάλυψη για την καταγωγή της!
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Τα παιδικά χρόνια στην Κάρυστο και η μεγάλη αποκάλυψη για την καταγωγή της!

Η Ελένη Μενεγάκη με αφορμή τη μητέρα της που βρίσκεται στην Κάρυστο θυμήθηκε τα παιδιά της χρόνια στο νησί και αναφέρθηκε στην καταγωγή της.

Μπορεί πια ο επίγειος παράδεισός της να είναι η Άνδρος, εκεί που γνώριζε τον σύζυγό της Μάκη Παντζόπουλο και εκεί είναι το καταφύγιό της, όμως τριάντα ολόκληρα χρόνια σε τακτά διαστήματα πήγαινε στο εξοχικό τους στην Κάρυστο πάντα με τη μαμά της!

Η μαμά της είναι από την Κάρυστο, όπου βρίσκεται εκεί τώρα λόγω της πανδημίας και ο πατέρας της, τον οποίο έχασε νωρίς από την Κρήτη.

Η Ελένη Μενεγάκη τόνισε μεταξύ άλλων: «Η Κάρυστος καταπληκτικό μέρος και δίπλα από την Αθήνα. Μπαίνεις στο ferry boat και σε πενήντα λεπτά είσαι Μαρμάρι ή πας γύρω γύρω και πας με την παντόφλα που κάνεις μισή ωρίστα. Σας τα λέω όλα αυτά γιατί τριάντα χρόνια η μαμά μου που πολύ την μνημονεύω τις τελευταίες ημέρες, δεν ξέρω γιατί. Πρέπει πραγματικά να μου λείπει περισσότερο από όσο νομίζω. Η μαμά μου, μου τα έλεγε πάντα ότι είναι ο τόπος μας.»

Και πρόσθεσε: «Από εκεί είναι το Μπιθικωτσέικο, είναι το ένα κομμάτι από το σόι μου. Η μαμά μου αισθανόταν ότι τον αδικούσα αυτό το τόπο»!

Δείτε όλα όσα είπε παρακάτω στην gallery αλλά και στο σχετικό απόσπασμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved