Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο gossip-tv: Η εκπομπή στον Alpha, το GNTM και ο Snik
Showbiz

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο gossip-tv: Η εκπομπή στον Alpha, το GNTM και ο Snik

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανήκει με κάθε επισημότητα στο δυναμικό του Alpha.

Τα τελευταία χρόνια έχει ξεχωρίσει τόσο για την ομορφιά της όσο και για τις δουλειές της, ενώ η απόφασή της να βρεθεί στον Alpha και να αναλάβει τα ηνία μιας ζωντανής εκπομπής είναι κάτι καινούργιο και challenging για εκείνη.

Έτσι, λοιπόν, μιλήσαμε για το νέο της επαγγελματικό βήμα και την εκπομπή που θα παρουσιάσει κι εκείνη δεν έκρυψε ότι έχει αγωνία γι’ αυτό το νέο ξεκίνημα. Με χαμόγελο και ευγένεια, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έδωσε μερικές πληροφορίες για το concept της εκπομπής και παράλληλα είπε ότι έλαβε τη γνώμη ανθρώπων που αγαπά και εμπιστεύεται, και φυσικά του συντρόφου της Snik.

  • Τι στοιχεία θα έχει η εκπομπή που θα παρουσιάσει;
  • Πώς είναι η συγκατοίκηση με τον Snik και πώς πέρασε κατά τη διάρκεια της καραντίνας;
  • Τι γεύση της άφησε το GNTM;

-Ανήκεις πλέον και επίσημα στο δυναμικό του Alpha. Πώς αισθάνεσαι γι’ αυτό;

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που έχω μια πολύ ωραία και ζεστή οικογένεια και μια ζεστή αγκαλιά.

-Αποτέλεσες «μήλο της Έριδος» για τα τηλεοπτικά κανάλια και κατέληξες στον Alpha. Ήταν κάτι που σκέφτηκες πολύ;

Το σκέφτηκα πάρα πολύ καλά, αλλά η αλήθεια είναι ότι ήξερα την απάντηση από την αρχή. Ήξερα από την αρχή που θα καταλήξω.

-Αφήνεις πίσω σου ένα πολύ επιτυχημένο project, το GNTM. Τι πιστεύεις ότι αποκόμισες από τη συμμετοχή σου στο συγκεκριμένο τηλεοπτικό show;

Το GNTM θα συνεχίσει να είναι ένα πολύ επιτυχημένο και με την καινούργια του ομάδα. Τα πάντα αποκόμισα από το Greece’s next top model. Ήρθα ξαφνικά στην Ελλάδα και βρέθηκα μέσα σε μια οικογένεια και σε μια καινούργια δουλειά, με ανθρώπους που με βοήθησαν και μου έδωσαν το πρώτο μου βήμα.

-Θα σου λείψει;

Θα μου λείψουν οι άνθρωποι. Δεν μου λείπουν τα projects, αλλά τα συναισθήματα, οι στιγμές, οι αγκαλιές, οι χαρές, οι λύπες, η νύστα. Πιστεύω ότι αυτές οι στιγμές θα μου λείψουν, αλλά θα βρίσκομαι σε μια νέα ομάδα, σε μια νέα παρέα, με πάρα πολύ δουλειά και θα έρθουν καλύτερες στιγμές.

-Τι είναι αυτό που θα κάνεις στον Alpha; Ακούσαμε ότι ενδεχομένως να παρουσιάσεις ένα reality show ή μια μεσημβρινή εκπομπή. Τι ισχύει από όλα αυτά;

Λες να τα κάνω όλα τελικά; (Γέλια). Θα κάνω μια ψυχαγωγική εκπομπή που θα δώσει ένα καινούργιο στίγμα, μια ευχάριστη νότα στη μέρα, μαζί με μια ωραία παρέα, την οποία δεν την έχουμε ακόμη, την ψάχνουμε. Θα προσπαθήσουμε με πολύ χαρά, χαμόγελο και αγάπη να φέρουμε κάτι νέο, παντρεμένο φυσικά με το παλιό, γιατί αν δεν σέβεσαι το παρελθόν δεν υπάρχει μέλλον.

-Τι κοινό θα προσεγγίζει αυτή η εκπομπή;

Θα είναι ως επί το πλείστον γυναικείο. Υπάρχει μια τεράστια αγάπη απέναντι στις γυναίκες. Έχω μεγαλώσει και έχω γαλουχηθεί με αυτόν τον τρόπο, οπότε θέλω όπως μπορώ –επειδή υπάρχουν πολλά ζητήματα που αφορούν στις γυναίκες- να τις βοηθήσω, να τις αγκαλιάσω και να περάσουμε ωραία, να διασκεδάσουμε, να συγκινηθούμε.

-Είναι challenging το να αναλάβεις τα ηνία μιας τηλεοπτικής εκπομπής. Έχεις αγωνία;

Είναι όντως challenging. Έχω αγωνία, έχω αμηχανία, έχω σίγουρα δημιουργικό άγχος. Είναι μια καινούργια αρχή και πιστεύω ότι είναι απόλυτα φυσιολογικό, γιατί κανείς δεν πήγε σε μία δουλειά και ήταν έτοιμος και είπε «φανταστικά, τα ξέρω όλα». Όταν τα ξέρεις όλα έχεις χάσει το παιχνίδι. Είμαι εδώ για να μάθω. Εμπιστεύομαι το κανάλι και το θέμα είναι να υπάρχει ομαδικό πνεύμα και όλα θα πάνε καλά.

-Ιδανικά αυτήν την εκπομπή πώς την φαντάζεσαι;

Δεμένη, αγαπημένη, χρωματιστή, χαμογελαστή, με νάζι και φυσικά σοβαρότητα.

-Θα έχει και info στοιχεία;

Λέω να παρουσιάσω το κεντρικό δελτίο ειδήσεων σαν πρώτη εμπειρία (Γέλια). Δεν νομίζω ότι μπορεί ένα κορίτσι στο πρώτο του βήμα να πει ότι θα κάνει infotainment. Αυτό είναι καλύτερο να το κάνουν δημοσιογράφοι που έχουν περάσει από το ρεπορτάζ, γιατί χρειάζεται εμπειρία. Ίσως στο μέλλον αποκτήσω ανάλογη εμπειρία και να το κάνω, όμως δεν ανήκω σε αυτό το κομμάτι προς το «παρών».

-Με το κεφάλαιο modeling τι θα συμβεί;

Δεν κλείνει αυτό το κεφάλαιο. Θα το συνδυάσω. Είμαστε νέοι άνθρωποι και είναι ευκαιρία να δουλέψουμε. Γίνεται χαμός στον κόσμο, άρα γιατί να αφήσουμε τη δουλειά μας; Πρέπει να γίνεται συνεχής προσπάθεια και να μην επαναπαυόμαστε.

-Κατά την περίοδο της καραντίνας πώς ήταν;

Κοίταξε, προβληματίστηκα, αγχώθηκα, στεναχωρήθηκα, γιατί όλοι έχουμε μαμά, μπαμπά, παππούδες. Αγχώθηκα πάρα πολύ! Φρόντισα, όμως, μέσα από αυτήν τη διαδικασία να ηρεμήσω, να εξελιχθώ, να σκεφτώ τι θέλω να κάνω στο μέλλον μου και όπως είδες πήρα πολλές αποφάσεις. Παράλληλα, πέρασα και καλά, μαγείρεψα και απόλαυσα τα πρωινά μου στο σπίτι.

-Γενικώς έχεις μπει σε μια διαδικασία νέων ξεκινημάτων. Εκτός της συμφωνίας σου με τον Alpha, συγκατοικείς πια και με τον σύντροφό σου, τον Snik.

Με τον Δημήτρη μέναμε ούτως ή άλλως μαζί. Πηγαίναμε ο ένας στο σπίτι του άλλου. Κυρίως στου Δημήτρη, μη λέω και ψέματα. Αποφασίσαμε, λοιπόν, να μείνουμε μαζί γιατί ήταν κάτι που συνέβαινε ήδη. Δεν έχει αλλάξει κάτι, γιατί η σχέση μας ήταν ζεστή από την αρχή.

-Σε τρολάρει λίγο και στα social media.

Τρολάρουμε ο ένας τον άλλον και είναι ωραίο. Δεν χρειάζεται να έχουμε χιούμορ στη σχέση μας και να μην είμαστε κομπλεξικοί;

-Πήρες τη γνώμη του για να αποφασίσεις το επόμενο τηλεοπτικό σου βήμα ή το πήρες 100% πάνω σου;

Πήρα τη γνώμη του Δημήτρη. Πήρα τη γνώμη της Έλενας Χριστοπούλου. Πήρα τη γνώμη από πολλούς ανθρώπους που σέβομαι και αγαπώ πολύ. Η απόφαση, όμως, ήταν δική μου, γιατί εγώ θα «λουστώ» και τις συνέπειες και θα χαρώ με τις χαρές.

-Πώς βιώνει ένα κορίτσι το ότι πρωταγωνιστεί στην επικαιρότητα τόσο με την επαγγελματική όσο και με την προσωπική σου ζωή;

Τα ακούω, τα βλέπω, τα διαβάζω, χωρίς να σημαίνει ότι είμαι πάνω από ένα τηλέφωνο. Όποια, όμως, βλέπω θα τα διαβάσω για να ξέρω και τι γίνεται. Κάποια με κάνουν καλύτερη κι είμαι χαρούμενη που έχω τη δυνατότητα να μπορώ να δω λάθη μου και να τα διορθώσω. Κάποια άλλα όμως δεν με αγγίζουν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved