Νένα Μεντή: «Όποτε και αν μου φέρνανε τις «Τρεις Χάριτες», θα το έκανα»
Showbiz

Νένα Μεντή: «Όποτε και αν μου φέρνανε τις «Τρεις Χάριτες», θα το έκανα»

Για την εποχή της μεγάλης επιτυχίας των Τριών Χάριτων, αν έχει μετανιώσει επιλογές της και τον λόγο που έκανε τηλεόραση, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Νένα Μεντή.

Σε πειράζει αν δεν πάει κάτι καλά πια;

Όχι. Ποτέ δεν με πείραζε. Κάπου έχω κάνει λάθος. Έχω κάνει κάποια πράγματα στην τηλεόραση καλά. Λίγα. Και τα περισσότερα δεν ήταν καλά. Φταίω εγώ που επέλεξα πράγματα που δεν ήταν καλά.

Τα μετάνιωσες;

Όχι. Δεν είμαι ενοχικός άνθρωπος. Είμαι ειλικρινής. Τα πάω πολύ καλά με τη Νένα. Δεν κοροϊδεύομαι. Πολλές φορές έχω πει γιατί τώρα το έκανα αυτό. Δεν υπάρχει όμως κάτι που να με ρίχνει σε μελαγχολία γι' αυτά. Γιατί δεν είχα ποτέ στο μυαλό μου την καριέρα ή το σουξέ.

6Z3A1538-copy.jpg

Έκανες όμως σουξέ.

Και καλά έκανα που έκανα. Έκανα με δύο πράγματα πολύ καλά στην τηλεόραση, που τα υπογράφω. Πέρασα καλά. Ο κόσμος γέλασε. Έβγαλα κάποια λεφτά. Πολλά χρόνια πριν, δεν είχα να φάω παρ' όλο που δούλευα. Ο ηθοποιός, εδώ και πολλά χρόνια, αν δεν παίξει τηλεόραση, είναι ανύπαρκτος.

Η τηλεόραση ήρθε για οικονομικούς λόγους;

Όποτε και αν μου φέρνανε τις «Τρεις Χάριτες», θα το έκανα. Ήταν ένα παιχνιδιάρικο πράγμα. Κάθε ατάκα και χιούμορ. Γιατί να μην το κάνω; Ήταν όμως και ότι θα ζήσω καλύτερα. Δεν με ένοιαζε να κονομήσω ή να επενδύσω. Να σκεφτείς ότι έχω το ίδιο αυτοκίνητο 50 χρόνια. Αλλά έζησα καλύτερα. Και το παιδί μου. Από εκεί που πείναγα, δεν πείναγα πια και είχα επιλογές.

Από εκείνη την εποχή τι κρατάς;

Κρατάω ανθρώπους. Που έτσι και αλλιώς αυτό με ενδιαφέρει στη ζωή. Οι σχέσεις, οι συνεργασίες και τι μαθαίνω από κάποιον ηθοποιό ή σκηνοθέτη. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο. Οι άνθρωποι, το ταίριασμα, οι επαφές.

Πηγή Αυγή

Συγκλονίζει η Νένα Μεντή για την απώλειά της: «Άρχισα να περπατώ στον δρόμο με τα ρούχα του»

Σταμάτης Φασουλής: «Υπήρχε κάτι πολύ έντονο με τη Νένα Μεντή...»

Nένα Μεντή: «Πρέπει να προλάβω γιατί θέλω πολύ να δω τον εγγονό μου να μεγαλώνει»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved