Showbiz

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Κάρολι Βάμος για τον καρκίνο και η αποκάλυψη ότι έγινε παπούς

Gossip-tv Team

Ο Κάρολι Βάμος μίλησε στην κάμερα του Έψιλον για την περιπέτεια υγείας του... για τον καρκίνο και σε τι κατάσταση βρίσκεται ένα χρόνο μετά την διάγνωση και την θεραπεία, που ακολούθησε!

«Περασμένο αλλά όχι ξεχασμένο... Πριν ένα χρόνο τέτοια περίοδο έμαθα ότι έχω καρκίνο στους λεμφαδένες... Δυστυχώς την ίδια μέρα που έχασα τη μάνα μου, έμαθα ότι έχω και καρκίνο... Ο πρώτος άνθρωπος που ήθελα να μιλήσω και να πω ότι έχω καρκίνο ήταν η μητέρα μου, αλλά είχε φύγει από τη ζωή....» και πρόσθεσε: «Ο καρκίνος σου χαλά την ψυχολογία πάρα πολύ... Ψυχολογικά με βοήθησε ο σκύλος μου... Έκανα χημειοθεραπείες, ακτινοβολίες αλλά πάντα υπάρχει ο φόβος όταν πας και κάνει εξετάσεις... Τα αποτελέσματα είναι καλά τώρα»! Και αποκάλυψε ότι στα 14 του έγινε πατέρας και έχει μία κόρη και έχει γίνει παππούς!

Ο Κάρολι Βάμος τόνισε: «Στην Ουγγαρία 14 χρονών έγινα πατέρας. Η κόρη μου έχει κάνει τρία παιδιά, έχω και εγγόνια. Η κόρη μου δεν γνωρίζει για το πρόβλημα υγείας μου. Τουλάχιστον όχι από εμένα. Έχει φύγει από την πόλη που ζούσαν οι οικογένειες μας».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved