Ο λαμπερός γάμος του Βιερίνια (φωτό)
G-Sports

Ο λαμπερός γάμος του Βιερίνια (φωτό)

Έξι χρόνια µετά την πρώτη τους γνωριµία και αφού ήδη έχουν αποκτήσει µια υπέροχη κορούλα, ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και νυν της γερµανικής Βόλφσµπουργκ Αντελίνο Βιεϊρίνια επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη για να «σκοράρει» στην αγκαλιά της αγαπηµένης του Βάσως Βεργίδου. Την Κυριακή 28 Ιουνίου, στις επτά το απόγευµα, ο άσος των γηπέδων δέθηκε µε τα ιερά δεσµά του γάμου με τη γυναίκα της καρδιάς του.

Το µυστήριο τελέστηκε, σύμφωνα με τη Real, στην Ιερά Mονή της Αγίας Αναστασίας της Φαρµακολύτρας στην περιοχή Ταγαράδες και ακολούθησε ένα µοναδικό πάρτι µε πολλούς καλεσµένους από τον αθλητικό κόσµο. Η άφιξη της οικογένειας του Πορτογάλου παίκτη καθώς και πολλών φίλων και συγγενών της Βάσως γέμισε το ζευγάρι µε ευτυχία. Ρόλο παράνυµφου είχε η 4χρονη µοναχοκόρη του ζευγαριού, η µικρή Κριστίνα. Η νύφη έλαμπε μέσα στο εντυπωσιακό νυφικό της και δεν έκρυβε την ευτυχία της που επιτέλους ενωνόταν ενώπιον Θεού με τα ιερά δεσμά του γάμου. Την ίδια ευτυχία όμως είχε και ο Βιερίνια ο οποίος δεν σταματούσε να φιλάει τη σύντροφο ζωής του.
Οι προετοιµασίες είχαν ξεκινήσει εδώ και καιρό και ο Αντελίνο µε τη Βάσω την περασµένη εβδοµάδα έκαναν τα τελευταία ραντεβού για να διασφαλίσουν πως όλα όσα αφορούν την τελετή και τη γαµήλια δεξίωση θα γίνονταν όπως τα είχαν ονειρευτεί.
Ο Βιερίνια παραµένει ιδιαίτερα αγαπητός στη Θεσσαλονίκη και στους φίλους των «ασπρόµαυρων», κάτι που γνωρίζει πολύ καλά. Γι’ αυτό δεν ήταν λίγοι οι παλιοί του συµπαίκτες που τον τίμησαν µε την παρουσία τους. Η µεγάλη επιθυµία του ζευγαριού ήταν να κάνει ένα πάρτι που θα έμενε αξέχαστο στους καλεσµένους. Γι’ αυτόν τον λόγο επικοινώνησαν οι ίδιοι µε τον τραγουδιστή Γιώργο Αξά και τον προσκάλεσαν να «ντύσει» µε τα τραγούδια του την πιο όµορφη ηµέρα της ζωής τους. Το ζευγάρι έχει περάσει µοναδικές στιγµές στα κέντρα που εµφανιζόταν ο καλλιτέχνης και η παρουσία του στο πάρτι ήταν σίγουρο ότι θα εξασφάλιζε µια αξέχαστη βραδιά για τους καλεσµένους του όπως και τελικά συνέβη.
Το γαµήλιο πάρτι έγινε στο Polis Convention Center, σε έναν ιδιαίτερα όµορφο χώρο, τη διακόσµηση του οποίου είχαν επιµεληθεί οι ίδιοι. Η Βάσω αγαπάει τα λιτά πράγµατα και για αυτή την ηµέρα είχε επιλέξει έναν φινετσάτο στολισµό µε λουλούδια και πολλά κεριά.
Η σχέση του ζευγαριού ξεκίνησε το 2009, όταν ο ποδοσφαιριστής έπαιζε στον ΠΑΟΚ και έπειτα από στενή πολιορκία έκανε την όµορφη Καλαµαριώτισσα να πέσει στην αγκαλιά του. Το 2011 ήρθε στον κόσµο η κορούλα τους, που γέµισε χαρά και αισιοδοξία τη ζωή τους. Εκείνη την περίοδο η πρόταση από τη γερµανική οµάδα έφερε το µεγάλο δίληµµα στο ζευγάρι. Η απόφαση του Αντελίνο ήταν δύσκολη, αλλά πάρθηκε µε τη Βάσω να τον στηρίζει και να βρίσκεται δίπλα του. Τον πρώτο καιρό, που η κόρη τους ήταν πολύ µικρή, αναγκαζόντουσαν να ζουν τον έρωτά τους από απόσταση, καθώς η Βάσω χρειαζόταν τη βοήθεια της µητέρας της. Αργότερα εγκαταστάθηκαν στη Γερµανία πραγµατοποιώντας συχνά ταξίδια στην Ελλάδα. Και αυτός ο έρωτας επισφραγίστηκε µε τον καλύτερο τρόπο. Δείτε φωτογραφίες παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved