Σαμαράς-Κομματά: Ο έρωτάς τους τρέχει με... χίλια!
G-Sports

Σαμαράς-Κομματά: Ο έρωτάς τους τρέχει με... χίλια!

Οι «καυτές» καλοκαιρινές διακοπές για την ηθοποιό Κωνσταντίνα Κομμάτα και τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Σαμαρά µόλις ξεκίνησαν.

Πρόσφατα το ζευγάρι απόλαυσε ξέγνοιαστες ηµέρες χαλάρωσης στην ιδιαίτερη πατρίδα του Σαµαρά, την πανέµορφη Κρήτη.
«∆ιανύουν µία από τις πιο ευτυχισµένες περιόδους της ζωής τους. Μετά από έναν δύσκολο και απαιτητικό χειµώνα τόσο η Κωνσταντίνα όσο και ο Γιώργος έχουν ανάγκη από χαλάρωση και ξεκούραση», αποκαλύπτει στην Real άνθρωπος από το φιλικό περιβάλλον της όµορφης Κωνσταντίνας και συµπληρώνει για τις πρώτες κοινές καλοκαιρινές διακοπές του ζευγαριού στην Ελλάδα, µετά την επιστροφή τους από την Ισπανία, καθώς η όµορφη Κωνσταντίνα βρισκόταν συνεχώς στο πλευρό του αγαπηµένου της στο εξωτερικό, όσο οι επαγγελµατικές της υποχρεώσεις εδώ στην Ελλάδα τής το επέτρεπαν: «Η πρώτη τους καλοκαιρινή στάση δεν θα µπορούσε να είναι άλλη από τη γενέτειρα του Γιώργου, το πανέµορφο Ηράκλειο. Εκεί, οι δυο τους απόλαυσαν τα µπάνια τους στο µαγευτικό παραλιακό θέρετρο Γούβες, ενώ η Κωνσταντίνα είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τους συγγενείς και τους παιδικούς φίλους του αγαπηµένου της συντρόφου».
Η σχέση τους µετράει µόλις έξι µήνες, αλλά τόσο η Κωνσταντίνα όσο και ο Γιώργος αποφεύγουν συστηµατικά τα φώτα της δηµοσιότητας και τα αδιάκριτα βλέµµατα, και θέλουν να κρατούν χαµηλό προφίλ στη σχέση τους και να µη δίνουν δικαίωµα µε κοινές τους εµφανίσεις. Ωστόσο, έκπληξη προκάλεσε το γεγονός ότι η εντυπωσιακή καλλονή έσπευσε να εκδηλώσει τα συναισθήµατά της για τον αγαπηµένο της, όταν σχολίασε µε καρδούλες µια φωτογραφία που «ανέβασε» στον προσωπικό του λογαριασµό στα social media κολλητός φίλος του Γιώργου Σαµαρά που την απαθανάτιζε αγκαλιά µε τον γοητευτικό ποδοσφαιριστή.
Οι καλοκαιρινές διακοπές του ζευγαριού, ωστόσο, δεν σταµατούν εδώ. Επόµενη στάση τους θα είναι η όµορφη Θεσσαλονίκη αλλά και τα νησιά του Αιγαίου, καθώς η ηθοποιός θα περιοδεύσει µε τη θεατρική παράσταση «Ένα εξοχικό παρακαλώ» σε πολλά νησιά της χώρας. Η Κωνσταντίνα Κοµµάτα θα περάσει και λίγες ηµέρες χαλάρωσης και ξεκούρασης στο ησυχαστήριό της, που δεν είναι άλλο από το πανέµορφο χωριό της, τη Νέα Απολλωνία Θεσσαλονίκης. Μετά από έναν δύσκολο και απαιτητικό χειµώνα, το καλοκαίρι προβλέπεται «καυτό» για την Κωνσταντίνα Κοµµάτα και τον Γιώργο Σαµαρά και όλα δείχνουν πως ζουν έναν µεγάλο έρωτα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved