Φιλοξενία ιαπωνικής οικογένειας από το Σιντζούκου στη Λευκάδα

日本語

Το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Λευκάδας είχε τη χαρά να φιλοξενήσει στη Λευκάδα από τις 30 Απριλίου έως τις 5 Μαΐου 2019 την οικογένεια ΟΚΙ από τον αδελφοποιημένο Δήμο Σιντζούκου του Τόκιο.

Η οικογένεια ταξίδεψε στη Λευκάδα για να συμμετάσχει στον 9ο Πράσινο Ημιμαραθώνιο της πόλης. Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στη Λευκάδα επισκέφθηκε τα αξιοθέατα της πόλης, συμμετείχε στην παραδοσιακή εκδήλωση εορτασμού της Πρωτομαγιάς και γεύθηκε την ντόπια κουζίνα. Οι ντόπιοι υποδέχθηκαν θερμά τους Ιάπωνες φίλους τους οι οποίοι δήλωσαν ενθουσιασμένοι από την εμπειρία του πρώτου τους ταξιδιού στην Ελλάδα.

Ο Δήμος Λευκάδας και ο Δήμος Σιντζούκου συμπληρώνουν φέτος 30 χρόνια φιλίας και συνεργασίας και γιορτάζουν από κοινού με μια σειρά εκδηλώσεων ελληνο-ιαπωνικού πολιτισμού που θα πραγματοποιηθούν καθ’όλη τη διάρκεια του έτους στις δυο πόλεις.

Ο εορτασμός εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την επέτειο των 120 χρόνων διπλωματικών σχέσεων Ελλάδας- Ιαπωνίας.

GreeceJapan.com
GreeceJapan.com
H Ελλάδα συναντά την Ιαπωνία. 2001-2024

Η αναδημοσίευση περιεχομένου του GreeceJapan.com (φωτογραφιών, κειμένου, γραφικών) δεν επιτρέπεται χωρίς την εκ των προτέρων έγγραφη άδεια του GreeceJapan.com

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
TΟ 1o ANIME RADIO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑspot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ