Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Α Αθλητικά

Ένας νέος Σύλλογος Μπάσκετ "γεννήθηκε" στη Χαλκιδική

Ο Καλαθοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Χαλκιδικής (Κ.Α.Ο.Χ.) είναι ο νέος Σύλλογος Μπάσκετ της Χαλκιδικής, που προέκυψε από την συνεργασία σε κάθε επίπεδο τριών ιστορικών ομάδων του νομού μας, του Α.Ο. Τρίγλιας, του Π.Ο. Μουδανιών και της Ευρώπης '87 Πευκοχωρίου, οι οποίες επί σειρά ετών διέπρεψαν -κυρίως η τελευταία- στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα.

 

Η συνεργασία ομάδων προάγει αναμφίβολα τις αγωνιστικές δυνατότητες μιας νέας ομάδας, λόγω πλουραλισμού και επιλογής ποιοτικότερων παικτών. Αλλά και την οργανωτική συγκρότηση των υποδομών της, απαραίτητου στοιχείου για ανάδειξη ταλέντων και επίτευξη διαχρονικότητας στην λειτουργία της.

 

Η νέα ομάδα μπάσκετ της Χαλκιδικής, ο ΚΑΟΧ, από την φετινή περίοδο θα αγωνίζεται στο Πρωτάθλημα της Β' Εθνικής Κατηγορίας με στόχο την αναβάθμιση και περαιτέρω ανάπτυξη του μπάσκετ στις τρεις περιοχές και συνολικότερα στον νομό. 

Οι υποδομές της, αναπόσπαστο μέρος της λειτουργίας της, προσφέροντας πλέον ένα μεγαλύτερο όραμα στα νέα παιδιά, θα συνεχίσουν κατά τόπους όπως μέχρι σήμερα, με συντονισμό από τον ΚΑΟΧ και προγράμματα που θα ανακοινώνονται στα ΜΜΕ και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

"Ξεκινώντας το νέο εγχείρημα, πιστεύουμε απόλυτα στην επιτυχία του και καλούμε τους φίλους του μπάσκετ και όλη την φίλαθλη Χαλκιδική, να πλαισιώσει τις αγωνιστικές δραστηριότητες του ΚΑΟΧ, της νέας δύναμης μπάσκετ της Χαλκιδικής" αναφέρουν τα μέλη του ΚΑΟΧ.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα