Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Α Αθλητικά

Διακρίσεις για τις Χαλκιδικιώτισσες αθλήτριες στο πρωτάθλημα kick boxing

Οι αθλήτριες Μήτσου Άννα και Μήτσου Ασπασία από τη Ν. Τρίγλια συμμετείχαν στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα kick boxing που έγινε στην πόλη Gyor της Ουγγαρίας 23 Αυγούστου -1 Σεπτεμβρίου 2019 εκπροσωπώντας την χώρα μας ως μέλη της εθνικής ομάδας kick boxing, θέση που κατέκτησαν επάξια αφού είναι και οι δύο Πανελλήνιες πρωταθλήτριες στο kick boxing.

 

Η Μήτσου Άννα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο και αναδείχθηκε 3η Πανευρωπαϊκή πρωταθλήτρια στο kick boxing. Η Άννα μετρούσε 8 μήνες αποχή από τα αγωνιστικά τερέν λόγω τραυματισμού και χειρουργείου χιαστού, τον Ιανουάριο του 2019, αλλά επανήλθε δυναμικά αποδεικνύοντας  ότι η συστηματική προπόνηση, το πείσμα, η θέληση και  η αγάπη για το άθλημα αποφέρει καρπούς.

 

Η Μήτσου Ασπασία αναδείχθηκε 5η Πανευρωπαϊκή πρωταθλήτρια,αφού στους ημιτελικούς αναμετρήθηκε με την Παγκόσμια πρωταθλήτρια Barada Tyra,η οποία κατέκτησε την πρώτη θέση της κατηγορίας. Η Ασπασία διατηρείται πάντα στην πεντάδα και έχει ήδη αναδειχθεί 3η Πανευρωπαϊκή πρωταθλήτρια στο Taekwondo itf στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που έγινε 1-8 Απριλίου στο Rimini στην Ιταλία.

 

Στο Πρωτάθλημα του kick boxing στην Ουγγαρία, coach και υπεύθυνος για την προετοιμασία των αθλητριών ήταν ο ομοσπονδιακός προπονητής και προπονητής του Α.Σ. Μαχητές Σιθωνίας, Ιωακείμ Τσικούρης  κάτοχος 7 Dan.

 

Οι αθλήτριες είναι πανελληνιονικες και στο kick boxing και στο taekwondo itf και προπονητής τους είναι από το 2012 ο Πιπεριδης Αναστάσιος , κάτοχος 8 Dan, ο οποίος είναι και ο προπονητής του Α.Σ.Ν.ΤΡΙΓΛΙΑΣ TAEKWONDO.

 

Πρόκειται για δύο νεαρές αθλήτριες, οι οποίες καταφέρνουν να συνδυάσουν πολλά, αφού είναι και άριστες μαθήτριες, αλλά και στερούνται πολλά προκειμένου να πετύχουν τους στόχους τους.

Επόμενος στόχος είναι η πρωτιά στα πανελλήνια πρωταθλήματα KICK BOXING και TAEKWONDO το 2020  έτσι ώστε να εξασφαλίσουν την συμμετοχή τους στα επόμενα πανευρωπαϊκά και Παγκόσμια πρωταθλήματα.

 

Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Μ. Καρρά στις αθλήτριες του “Kick boxing” Μήτσου Άννα και Μήτσου Ασπασία

“Συγχαίρω θερμά τις δύο Πανευρωπαϊκές Πρωταθλήτριες “Kick boxing”, Μήτσου Άννα και Μήτσου Άσπα, του Αθλητικού Συλλόγου Ν. Τρίγλιας οι οποίες εκπροσώπησαν επάξια τη χώρα μας στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα “Kick boxing”, που πραγματοποιήθηκε στην Ουγγαρία. Η Μήτσου Άννα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο- παρά την πολύμηνη αποχή της από τους αγωνιστικούς χώρους εξαιτίας τραυματισμού- και η Μήτσου Ασπασία κατετάγη στην 5η θέση, ενώ ήδη έχει αναδειχθεί (τον Απρίλιο) 3η Πανευρωπαϊκή Πρωταθλήτρια στο “Taekwondo ITF”.

Τα δύο αυτά κορίτσια διδάσκουν σε όλους μας ότι το πείσμα, η αγωνιστικότητα, η αγάπη για αυτό που κάνουν, η σκληρή και συστηματική προπόνηση αποδίδουν καρπούς. Συγχαρητήρια αξίζουν και στους προπονητές τους Πιπερίδη Αναστάσιο και Ιωακείμ Τσικούρη, στον Αθλητικό σύλλογο Άτλας Ν. Τρίγλιας, καθώς και στους γονείς των κοριτσιών που συμπαραστέκονται αμέριστα στα παιδιά τους.

 

Ο δρόμος του πρωταθλητισμού δεν είναι εύκολος. Απαιτεί πολύ μεγάλη προσπάθεια αλλά και πολλές θυσίες. Να ξέρετε ότι είμαστε κοντά σας, σάς στηρίζουμε, νιώθουμε υπερήφανοι! Σας ευχαριστούμε!”.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα