Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Α Αθλητικά

Αποτελέσματα αγώνων Σαββάτου 25/01/20

Η Νίκη Πολυγύρου πήρε άλλους τρεις βαθμούς και «πάτησε» πλέον στην κορυφή στον αγώνα απέναντι στην ομάδα του Στρατωνίου. 

Ωστόσο το Στρατώνι διαμαρτυρήθηκε για τη διαιτησία, κάνοντας λόγο για ανίκανους και αναξιόπιστους διαιτητές: 

"Δυο χρόνια τώρα, κύριοι της ΕΠΣ Χαλκιδικής, η ομάδα μας δεν έχει διαμαρτυρηθεί για οποιαδήποτε αδικία έχει γίνει εις βάρος της. Το ποτήρι όμως έχει πια ξεχειλίσει. Δεν είναι δυνατόν να συνεχίζετε το πρωτάθλημά σας με ανίκανους και αναξιόπιστους διαιτητές. Στο σημερινό αγώνα αποβλήθηκε παίχτης μας με δεύτερη κίτρινη καρτα, χωρίς να έχει καταλογιστεί πρώτη και λίγο αργότερα με υπόδειξη του επόπτη ως οφσάιντ ο διαιτητής το καταλόγισε γκολ. Κύριοι της ΕΠΣ ή εκπαιδεύστε τους ή διώξτε τους."

 

Τη τρίτη του ήττα στο πρωτάθλημα έκανε ο Αετός Βαρβάρας στη δύσκολη έδρα της Αθύτου. Η Αετός στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καλός στον αγωνιστικό χώρο και βρέθηκε πολύ νωρίς (μόλις στο 7') να χάνει με 2-0. Τελικό σκορ 3-2. Ο Τορωναίος Αθύτου με αυτή την νίκη ανέβηκε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, προσπερνώντας τον Ηρακλή Ν. Φώκαιας και τον Ανθεμούντα Γαλάτιστας. 

 

Βαθμολογια Α1

1. ΑΕΤΟΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ 38 

2. ΝΙΚΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ 35 

3. ΟΛΥΝΘΟΣ ΟΛΥΝΘΟΥ 37 

4. ΠΟ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ 36 

5. ΤΟΡΩΝΑΙΟΣ ΑΦΥΤΟΥ 32 

6. ΑΝΘΕΜΟΥΣ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ 30 

7. ΗΡΑΚΛΗΣ Ν. ΦΩΚΑΙΑΣ 29 

8. ΑΟ ΣΑΡΤΗΣ 21 

9. ΑΟ ΧΑΝΙΩΤΗΣ 21 

10. ΘΥΕΛΛΑ ΚΡΗΝΗΣ 18 

11. ΜΚ ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ  11 

12. ΑΡΗΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑΣ 4 

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα