Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ολοκληρώθηκε η νέα παιδική χαρά στον Πολύγυρο -ΦΩΤΟ-

Ολοκληρώθηκε η πρώτη μεγάλη παιδική χαρά επί της οδού Ασκληπιού στον Πολύγυρο.

 

Η νέα παιδική χαρά είναι πλήρως εξοπλισμένη με σύγχρονο, ασφαλή εξοπλισμό και πιστοποιημένη με ISO. Σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε με όλες τις προδιαγραφές που αφορούν στην ασφάλεια των παιδιών. Αναμένεται και η τυπική πιστοποίησή της από την αρμόδια επιτροπή για την επίσημη έναρξη λειτουργίας της. Σύμφωνα με το δήμαρχο Αστέριο Ζωγράφο, τη σκυτάλη παίρνουν και οι υπόλοιπες Κοινότητες του Δήμου Πολυγύρου, στις περιοχές Μαραθούσας, Γεροπλατάνου, Σανών, Δουμπιών, Κρήμνη κ.λ.π

 

Ο κ. Ζωγράφος σχολίασε: "Εύχομαι, οι μικροί μαθητές να απολαύσουν στιγμές ξεγνοιασιάς, χαράς και δημιουργικού παιχνιδιού, στη νέα παιδική χαρά, μεταδίδοντας και σε όλους μας θετική ενέργεια, αισιοδοξία και δύναμη, ώστε να συνεχίζουμε να προσπαθούμε για το καλύτερο. Τα χαμόγελα των παιδιών που πλημμύρισαν το χώρο της παιδικής χαράς είναι ότι πιο αισιόδοξο μπορώ να σκεφτώ. Να τη χαρείτε και να την προσέχετε".


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα