Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Χαλκιδική : Τροχαίο με ένα νεκρό και τρεις τραυματίες

Ένας άνδρας άφησε την πνοή του στην άσφαλτο λίγο πριν τις 17:30 σε τροχαίο που σημειώθηκε στην περιοχή της Ν. Τρίγλιας, στη δημοτική οδό που οδηγεί στην παραλία.

 

Στην Παλαιά Εθνική Οδό Νέων Μουδανιών - Σωζόπολης στην διασταύρωση της παραλίας Νέας Τρίγλιας,σε έναν σημείο καρμανιόλα, όπου σκοτώθηκαν κι άλλοι άνθρωποι,  σημειώθηκε σύγκρουση μεταξύ δύο Ι.Χ.Φ. οχημάτων, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό 53χρονου άνδρα, που επέβαινε στο ένα όχημα. 

 

Επίσης τραυματίστηκαν ο 64χρονος οδηγός και 43χρονος επιβάτης του ίδιου οχήματος, καθώς και η 42χρονη οδηγός του δεύτερου οχήματος. 

 

Ο ένας τραυματίας μεταφέρθηκε στο κέντρο Υγείας Μουδανιών και ο δεύτερος με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στη Θεσσαλονίκη και το νοσοκομείο "Ιπποκράτειο".

 

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Μουδανιών.

 

Οι κάτοικοι της περιοχής ζητούν εδώ και χρόνια, επιμόνως να ληφθούν επιτέλους μέτρα, για να μη θρηνούμε κάθε τόσο θύματα, σε έναν δρόμο που οι επαΐοντες γνωρίζουν ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Στο δρόμο αυτόν προτεραιότητα έχει αυτός που έρχεται από Ν.Πλάγια για Σωζόπολη, ωστόσο δεν υπάρχει προειδοποίηση της διασταύρωσης. 

φωτο αρχειου


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα